• Ново
Аксесоари за товарни автомобили UPKOCH, 3 бр. Метален Стенен Спортен Титуляр за съхранение, Рафтове за Съхранение на Дисплея, Стомана за Футбол, Баскетбол, Волейбол, Ръ?

Аксесоари за товарни автомобили UPKOCH, 3 бр. Метален Стенен Спортен Титуляр за съхранение, Рафтове за Съхранение на Дисплея,

Rating 
BGN 9.88

Сума
Налично за поръчка

Спестете място : повече никакви баскетболни, футболни и всякакви други спортни топки, валяющихся навсякъдеС помощта на това практично стена на устройство за съхранение на топки можете лесно да ги съхранява и едновременно с това се пести място.Лесна инсталация : За вашето удобство. нашият стенен устройство идва с винтове.Просто изберете желаното от вас място и го инсталирайте, за да се ползват от тези стилни рафтове за организация и съхранение.Здрава конструкция, Благодарение на металоконструкцията на вашия висящ органайзер ще ви дълги години без никакви проблеми.Те са предназначени за сигурно съхранение на вашите топки в малки помещения с интензивен трафик.Мулти-Нашият набор от стелажи за съхранение може да се използва за демонстрация на топки с автографи, които украсяват къщата си, или просто за почистване на местата за съхранение на футболни топки, баскетболни топки, волейбол топки и много други.Навсякъде, където искате : Вашата къща - не е място, където можете да инсталирате тези 3 притежателя за топки. Можете да ги инсталирате на стената на офиса си, за да персонализирате декор на стените с участието на топки за любимите си отбори.Спестете място : повече никакви баскетболни, футболни и всякакви други спортни топки, валяющихся навсякъде.С помощта на това практично стена на устройство за съхранение на топки можете лесно да ги съхранява и едновременно с това се пести място.Лесна инсталация : За вашето удобство. нашият стенен устройство идва с винтове.Просто изберете желаното от вас място и го инсталирайте, за да се ползват от тези стилни рафтове за организация и съхранение.Здрава конструкция, Благодарение на металоконструкцията на вашия висящ органайзер ще ви дълги години без никакви проблеми.Те са предназначени за сигурно съхранение на вашите топки в малки помещения с интензивен трафик.Мулти-Нашият набор от стелажи за съхранение може да се използва за демонстрация на топки с автографи, които украсяват къщата си, или просто за почистване на местата за съхранение на футболни топки, баскетболни топки, волейбол топки и много други.Навсякъде, където искате : Вашата къща - не е място, където можете да инсталирате тези 3 притежателя за топки. Можете да ги инсталирате на стената на офиса си, за да персонализирате декор на стените с участието на топки за любимите си отбори.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория