• Ново
Qillu 10 бр. Гъба за Полиране, Набор от Восъчни Накладки за Полиране на Колата, Буфер За Полиране С адаптер за Тренировки (4 инча)

Qillu 10 бр. Гъба за Полиране, Набор от Восъчни Накладки за Полиране на Колата, Буфер За Полиране С адаптер за Тренировки (4

Rating 
BGN 9.30

Сума
Налично за поръчка

【Здрав за използване】 : карета перална восъчен уплътнител с висока якост, добра пластичност, остра и износостойкая, добра самозатачивающаясяМоже да се пере, да се използва отново, икономично консумира. 【В комплекта не е включена 】 : Набор от полировальных накладки с 7 * губчатыми полировальными наслоявания, 1 * Вълнен полировальный мат, 1 * Адаптер за пробиване с дърворезба, 1 * субстрат. 【Основното приложение на】 : Автомобили полировальный подложка може да се използва за всичко, което се нуждае от полиране и запечатване на глазура, за почистване и подобряване на тяхната лекота, например, автомобили, микробуси, стъкло, камък, керамика и т. 【, Без да се повреди】 : Комплект за полиране с мека и фина обработка, не уврежда повърхността или автомобилна боя.Лесен и опростен монтаж.Редовната епилация, кола маска и полиране създават защитна бариера срещу агресивните влияния на околната среда. 【Лесна употреба】 : Пенопластовая уплътнение за полиране идва със самозалепваща подложка и адаптер за пробиване на резби, така че можете лесно да замени губчатую или вълна шайба за полиране. 【Здрав за използване】 : карета перална восъчен уплътнител с висока якост, добра пластичност, остра и износостойкая, добра самозатачивающаяся.Може да се пере, да се използва отново, икономично консумира. 【В комплекта не е включена 】 : Набор от полировальных накладки с 7 * губчатыми полировальными наслоявания, 1 * Вълнен полировальный мат, 1 * Адаптер за пробиване с дърворезба, 1 * субстрат. 【Основното приложение на】 : Автомобили полировальный подложка може да се използва за всичко, което се нуждае от полиране и запечатване на глазура, за почистване и подобряване на тяхната лекота, например, автомобили, микробуси, стъкло, камък, керамика и т. 【, Без да се повреди】 : Комплект за полиране с мека и фина обработка, не уврежда повърхността или автомобилна боя.Лесен и опростен монтаж.Редовната епилация, кола маска и полиране създават защитна бариера срещу агресивните влияния на околната среда. 【Лесна употреба】 : Пенопластовая уплътнение за полиране идва със самозалепваща подложка и адаптер за пробиване на резби, така че можете лесно да замени губчатую или вълна шайба за полиране.Описание : карета перална тампон за полиране - любим избор на много ентусиасти, които да я използват за полиране, поддръжка и красота автомобили.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория