• Ново
lUCBEI Кофа за Боклук Индукционное Кофа за Боклук Домашни Интелигентна Кофи за Боклук Автоматично Електрическо Кошчето за Боклук, за Кухнята, за Кошчето за Баня (Цвят:

lUCBEI Кофа за Боклук Индукционное Кофа за Боклук Домашни Интелигентна Кофи за Боклук Автоматично Електрическо Кошчето за

Rating 
BGN 18.36

Сума
Налично за поръчка

Направете домашна обстановка е по-здрава, свежа и по-чиста 【Размер】 26,5*20,8*33 см (10. 【Материал】 ABS + PP + електронни компоненти, ниско тегло, удобство за преместване, устойчивост на износване и лесна за почистване. 【Интелигентно наблюдение】 Използването на заряд на батерията, наблюдение на крак и режим на отваряне на един бутон, бързо наблюдение, не е нужно да чакаме. (Купувачите трябва да се подготви батерии себе си). 【Изискана и лесно лукс】 Подходящи за кухня, кабинет, хол, офис и други сцени.Използва се за събиране на отпадъци вътре в помещенията.Кофата за боклук, за кухня, Кошчето за помещения, в кофата за боклук, Подходящи за дома, заведението, тоалетна, офис Име на продукта : кошница за боклук Капацитет : 15 литра Материал : ABS + PP + електронни компоненти Източник на захранване : зареждане на батерията Размер : 26,5 * 20,8 * 33 см (10.9 инч) Опаковъчен лист : 1 * кофа за Боклук (батерии в комплекта не са включени)Забележки : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. В този продукт няма други теми, освен боклуци кофи за снимки. Размерите се измерват ръчно.Може да има малки различия, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез данните за контакт електронна поща.Ние ще решим проблема възможно най-скоро. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има все още стоки по избор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория