• Ново
Помощни Приспособления за Коремни преси OOIL, Многофункционален Разтегателен Домашен Тренажор за Коремни преси, 6-Степенна Корекция, Тренажор за Коремни преси за кр?

Помощни Приспособления за Коремни преси OOIL, Многофункционален Разтегателен Домашен Тренажор за Коремни преси, 6-Степенна

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

[Тренажор за коремни преси] : Тренажор за коремни преси е оборудван с 6 регулируеми пружини, които ще ви помогнат за намаляване на напрежението и защита на колене, когато приседаете или трябва да тренира бедрата; тя може да се използва като отделен симулатор за тренировка на силата на задните части и краката [Шест-степенна корекция на] : оборудван с 6 пружини, лесно се обработва и монтира, а силата може да бъде свободно се регулира.В същото време височината на седалката също може да се регулира, което е подходящо за хора на различна растеж. [Мускули са работили] : Можете да използвате тренажор за коремни преси за изграждане на мускулна сила в различни области, като например бедрата и талията, преса, краката и ръцете. [Мощна конструкция нещастници] : мощна голяма издънка, голямо усилие, силно засмукване, стабилно прихващане, сигурен и надежден, както и безопасен за използване. [Многофункционален] : Тренажор за коремни преси за фитнес може да се използва в различни видове спорт : хоризонтални коремни преси, хоризонтални, изкачва се на въже, упражнения за извиване на кръста, лицеви опори, клекове с щанга, etc.to осигуряват здравина и защита. [Тренажор за коремни преси] : Тренажор за коремни преси е оборудван с 6 регулируеми пружини, които ще ви помогнат за намаляване на напрежението и защита на колене, когато приседаете или трябва да тренира бедрата; тя може да се използва като отделен симулатор за тренировка на силата на задните части и краката. [Шест-степенна корекция на] : оборудван с 6 пружини, лесно се обработва и монтира, а силата може да бъде свободно се регулира.В същото време височината на седалката също може да се регулира, което е подходящо за хора на различна растеж. [Мускули са работили] : Можете да използвате тренажор за коремни преси за изграждане на мускулна сила в различни области, като например бедрата и талията, преса, краката и ръцете. [Мощна конструкция нещастници] : мощна голяма издънка, голямо усилие, силно засмукване, стабилно прихващане, сигурен и надежден, както и безопасен за използване. [Многофункционален] : Тренажор за коремни преси за фитнес може да се използва в различни видове спорт : хоризонтални коремни преси, хоризонтални, изкачва се на въже, упражнения за извиване на кръста, лицеви опори, клекове с щанга, etc.

Всичко за продукта

Product size:
28*26*60CM
Net weight:
3.3kg
Exercise part:
thigh and limb strength
Scope of application:
home, company, gym
The package contains:
1* Squat machine :

Подобни продукти в категория