• Ново
AGA Ръчен Мини Вентилатор, захранван с Батерии, Малък Персонален Лаптоп Вентилатора С Регулируема Скорост на Въртене, USB Акумулаторна Вентилатор за Деца, Момичета, Ж?

AGA Ръчен Мини Вентилатор, захранван с Батерии, Малък Персонален Лаптоп Вентилатора С Регулируема Скорост на Въртене, USB Акумулаторна

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Многофункционален деформационный фен】 : Ръчен мини вентилатор, снабден сгъваема и въртяща се дръжка, може да се преобразува в настолен вентилатор, битумен вентилатор или ръчно фен и дори може свободно да се промени посоката на въртене на 360 градусаСтилен и елегантен дизайн ще направи му перфектен подарък за хора от всички възрасти. 【4 Регулируема скорост на вятъра】 : Мини вентилатор с 4 регулиране на скоростта на вятъра, можете просто да натиснете бутона на захранването, за да смените настройката на вятъра, натиснете веднъж за ниска скорост, два пъти за средна скорост, трети за висока скорост, четвърти за зимен сън (непостоянно вятър).Можете да изберете подходящия режим в зависимост от различните сценарии за употреба. 【Акумулаторна батерия】 : Този персонален вентилатор, задвижван от подобрена батерия с капацитет 4000 mah, която може да се използва до 20 часа в идеални условия. В комплект с него върви кабел за зареждане, можете да го зарежда от обикновените контакти, захранване, компютъра или друго устройство с USB порт. 【Силен вятър】 : Този ръчно фен е оборудван с мощен двигател от мед, който е достатъчно мощен, за да поддържа работата на острието на много по-висока скорост за създаване на силен вятър. 【Малък размер】 : Този сладък фен измерва само 5.5 -инчов, което го прави лесно преносим можете да го сложите в джоба или в чантата си, вземете със себе си, където и да отидете, това е перфектният партньор в такова горещо лято, който ще ви замръзне по време на пътуване, чакане на опашка или спортувате.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория