• Ново
Нов Lon0167 26 мм, С участието на един Сребрист Тон Елмазен инструмент с надежден ефективно покритие Тренировка Околовръстен Трион за Стъкло на Топчета (id: 9e1 81 0e 657)

Нов Lon0167 26 мм, С участието на един Сребрист Тон Елмазен инструмент с надежден ефективно покритие Тренировка Околовръстен

Rating 
BGN 4.42

Сума
Налично за поръчка

Име на продукта (издръжлив на употреба) : Трион за стъклени дупки; Материал : (най-новата технология), метал, диамантени частици високо качество на продуктаБезупречен диаметър на отвора (приблизително) : 26 мм/1"; ненадминат диаметър на отвора за пробиване на (всеки) : 8,6 мм /0,3". Внимателно подбрани обща дължина (всеки) : 54 mm /2"; Цвят : великолепен сребърен тон.Тегло : непобедим 36 г. Осъществяване на съдържанието на перфектното качество на изработка : 1 х аккуратная трион за стъклени дупки. Съвети : поради различните монитори, осветление на снимане, фактори на околната среда и други причини, има някои вариации, които съществуват обективно и които не могат да бъдат избегнати.Но обикновено това не се отрази на употребата на продукта, ако се интересуваме от това, моля, разгледайте внимателно, преди да купите. благодарим ви!Diamond покритие на разумна цена предоставя тези пилам превъзходно качество на производство и издръжливост.Препоръчителен инструмент за рязане на дупки е идеална за извършване на точни отвори в стъкло или плочка.Работи най-добре с електрически drll (в комплекта не е включена.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория