• Ново
UMIKAkitchen Капацитет 3 л Салатница за измиване на Зеленчуци, Купа за плодове и Зеленчуци, Разборная Салатница с Капак, Комплект за изсушаване на зеленчуци, Кухненски Ин?

UMIKAkitchen Капацитет 3 л Салатница за измиване на Зеленчуци, Купа за плодове и Зеленчуци, Разборная Салатница с Капак, Комплект

Rating 
BGN 9.06

Сума
Налично за поръчка

Отворете капака, поставете измити зеленчуци в количката за сита и затворете капакаДръжте сушилня с една ръка, завъртете дръжката с другата ръка и леко го завъртете, за да стиснете сухи.Отворете капака и извадете вътрешния бъчва.Вижда се, че има влага в списъка на съставките е высушена.Изсипете вода, вылитую от външния кофи. 〓 Многофункционална сушилня за зеленчуци UMIKAkitchen е изработена от полипропилен материал, просто я разклатете, лесно и удобно, вытряхните чисти зеленчуци. 〓 Гуманизированная дизайн разклащане позволява лесно да се сушат плодове и зеленчуци и изтриване на почвата и други останки от ръчно и бързо, лесно и с пестене на труда, както и зеленчуци, които е невъзможно да се почисти, не по-лесно ще отмываться. 〓 Конструкция на отворите за вода, източване на излишната вода, ръцете не трябва да се мокри, ефективно защитава вашите нежни ръце. 〓 Добавете вода и подсушете, без да махате капака с капачки. 〓 Лесно запознат и почистване, решетчатая кошница ви позволява ефективно отстраняване на утайката, външен контейнер лесно запознат и почистване, той гигиеничен и чист. Капацитет : 3 литра / 15 чаши. Цвят : бял и зелен. Размер : 22,5 * 15,5 cm /8,8 х 6,1 инча.Начин на работа : . Списък на пакетите : . 1 * колело за зеленчукова салата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория