• Ново
Ipetboom 6 бр. Форма на Подслон Фалшива Снимка на Пещерата Риба Фея Аквариум Малки Занаяти Случаен Къща Малка Морска Betta Кораб на Сцената на Океана Материал Занаят Дзен ?

Ipetboom 6 бр. Форма на Подслон Фалшива Снимка на Пещерата Риба Фея Аквариум Малки Занаяти Случаен Къща Малка Морска Betta

Rating 
BGN 14.33

Сума
Налично за поръчка

УКРАСА за ДЕКОР на аквариум от смола - Можете да декорирате аквариум с рибки от този интериорДЕКОР за резервоар - Компактен и лек пещерата-убежище, която лесно се носи с себе си. УКРАСА ЗА МАСАТА в СТАЯТА - изящна изработка и фини детайли придават реалистичен външен вид.МАЛКО БИЖУ за ЕЗЕРЦЕ е направена от висококачествен материал за продължителна употреба.АКВАРИУМНОЕ УКРАСА от потъналия кораб - Компактно и лесно за удобно носене.УКРАСА за ДЕКОР на аквариум от смола - Можете да декорирате аквариум с рибки от този интериор.ДЕКОР за резервоар - Компактен и лек пещерата-убежище, която лесно се носи с себе си. УКРАСА ЗА МАСАТА в СТАЯТА - изящна изработка и фини детайли придават реалистичен външен вид.МАЛКО БИЖУ за ЕЗЕРЦЕ е направена от висококачествен материал за продължителна употреба.АКВАРИУМНОЕ УКРАСА от потъналия кораб - Компактно и лесно за удобно носене.Пратката включва 6 x декори за аквариум Характеристики -Цвят : както е показано на Ландшафта за аквариума - миниатюрен украшение за аквариум, езерото и декорация на аквариума.Украса за вашия аквариум -Материал : модел мини-лодки от смола -Размер : Около 9,00 X3,50 X2,00 см / 3,54 X1,38 X0 Десктоп украса. - Реалистичен външен вид, приятен за очите, който ви прекрасно настроение мини-бонсай украшение. - Добавяне на индивидуалност и реалистична обстановка към декора аквариум във формата на кораб. - Много лесен и непретенциозен за отглеждане, който превръща вашия аквариум с рибки в истинска украса за аквариумного занаяти. - Изработен от висококачествен материал, светъл и симпатичен външен вид, декоративни и шик аквариумный орнаментальный пейзаж.Информация за стоки Аквариумный украшение от счупени смола е Изработен от висококачествен полимер материал, му е трудно да навредят на гу Декор на аквариум във формата на кораб, Това ще помогне на аквариуму не изглежда монотонно. статуетка от микро-бонсай искате да купите украса за вашия аквариум?Ако отговорът е да, можете да помислите за нашия декор за аквариум с моделиране на кораби.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория