• Ново
Кожен калъф за лаптоп AdirMi за MacBook Pro 16от 2021 година на издаване (модел: A2485), Ултратънък Ретро калъф ръчна изработка от естествена кожа, Бизнес Подвижна дълго носене ка?

Кожен калъф за лаптоп AdirMi за MacBook Pro 16от 2021 година на издаване (модел: A2485), Ултратънък Ретро калъф ръчна изработка

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Идеална съвместимост】 Кожен защитен калъф за 16-инчов Macbook Pro 2021 година на издаване (за модели : A2485)Моля, проверете номера на модела на "A ****" на гърба на вашия Mac Book, преди да купите. 【Материал от естествена кожа】 е Изработен от естествена телешка кожа по-високо качество на премиум-клас; всяка част на кожата има своите уникални вени и порите; Вътрешен материал е изработен от грязеотталкивающей и водоустойчива кожа от микрофибър, лесен за почистване; качествена фърмуер, предотвратява выдирание ръбовете на кожата, увеличава срока на използването. 【Пълна защита】 Пълна защита по периметъра и отлична дълготрайност. защита на вашия Macbook Pro 16 на 360 °, включително най-горната, долната и всички ъгли на вашия Macbook.Никога не се притеснявайте за царапинах, мръсотия, натъртвания и други дневни лезии. 【Бързо отвеждане на топлината всяка част на кожата има своите уникални вени и порите; Вътрешен материал е изработен от защитената от прах и водоустойчива кожа от микрофибър, лесен за почистване; качествена фърмуер, предотвратява выдирание ръбовете на кожата, увеличава срока на използването. 【Пълна защита】 Пълна защита по периметъра и отлична дълготрайност. защита на вашия Macbook Pro 16 на 360 °, включително най-горната, долната и всички ъгли на вашия Macbook.Никога не се притеснявайте за царапинах, мръсотия, натъртвания и други дневни лезии. 【Бързо отвеждане на топлината и лесна инсталация】 Защелкивающаяся конструкция, лесна за инсталиране и отстраняване. Вентилационна дизайн и от двете страни за безопасно отвеждане на топлината.Напълно подвижни - лесно се побира и се отстранява. 【Противоскользящий дизайн и точни деколтета】 перлено бял дизайн по четирите краища ще ви осигури отлична устойчивост на хлъзгане.Лесен достъп до всички портове и функции, можете да включите зарядното устройство, кабел или слушалките, без да махате калъф.Ние продаваме подаръци от 100% естествена кожа (не от изкуствена кожа).Ние сами създаваме тези красиви изделия от естествена кожа в селски стил и, независимо от материали или качество на изработката, отделяме специално внимание на всеки детайл.Всяка част от естествена кожа има свои собствени вени и порите, така че консистенция на всеки един продукт, което получавате, е уникална.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория