• Ново
G. S Пинсети За удължаване на мигли За обем на Професионална Прецизна Мега Извити Накрайници от Неръждаема Стомана Плоски Пинсети За индивидуално удължаване на Миг?

G. S Пинсети За удължаване на мигли За обем на Професионална Прецизна Мега Извити Накрайници от Неръждаема Стомана Плоски Пинсети

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

❤ Инструменти за придаване на обем пинсети❤ : Лесно е да събере или да направите обемни вентилатора ❤ВИСОКА ЗАКОПЧАЛКАТА❤ : Върховете на общо обувки са разположени вълни, напълно се затварят.добро сцепление, лесно подхватывает всички мигли. ❤ЛЕСЕН и УДОБЕН❤ : Плоски пинцети за закрепване, прецизионно преработени уши, е съобразен с лък тел.Комфортно усещане за ръце не предизвиква умора на ръцете. ❤ Отлично качество на изработка ❤ : Материал от неръждаема стомана с пясъкоструйни обработка на повърхността, не ръждясва, не се плъзга.Същите като на снимката.S Пинсети за удължаване на мигли за обем на Професионална прецизна Мега извити ъгъл накрайници от неръждаема стомана плоски пинцети за индивидуално удължаване на миглите 3d 6d аксесоари за фенове.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория