• Ново
Подпорка на палубата Flieeya, Парапети за палуби 29,5 x1, Алуминиеви Парапети за палубата на 76 БР., Стълбищни Парапети от алуминиеви сплави за Дървени Композитни Облицовъ?

Подпорка на палубата Flieeya, Парапети за палуби 29,5 x1, Алуминиеви Парапети за палубата на 76 БР., Стълбищни Парапети от алуминиеви

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Материал : Алуминиева сплавРазмер на продукта : 29,5 "x 1"/75 x 2,5 виж Брой balusters : 76. Брой винтове : 152. 【Основните ПАРАМЕТРЫWE】-Дължина черни алуминиеви balusters : 29,5 инча; ширина : 1 инч; брой на balusters (с прахово покритие) : 76; брой винтове (не с прахово покритие, а с оксидом цинк) : 152. 【Алуминиева СПЛАВ】-Благодарение на черно корицата и алуминиевия сплаву комплект шпиндели притежават такива характеристики като устойчивост на uv радиация, липсата на избледняване, пожълтяване, отслаивания, напукване на кожата, образуване на мехурчета, ял от молци, както и дълъг експлоатационен живот. 【Висока твърдост】-Благодарение на материала, което е съвместимо с AAMA-2604, материал алуминиева сплав има по-голяма устойчивост на удари и напрежение, по-сигурен и траен. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 -Парапет на палубата оборудвани 152 с винтове, а в двата края на парапети предварително обучени и дупки.Да ви е удобно да инсталирате подпорка на своя скелет. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】-Палубная на релсата може да се използва широко в жилищен оградата, ограждении вили, заводском оградата на общинския път, стълби, както и в други вътрешни и външни места, където е необходимо защита на ограда. 【Основните ПАРАМЕТРЫWE】-Дължина черни алуминиеви balusters : 29,5 инча; ширина : 1 инч; брой на balusters (с прахово покритие) : 76; брой винтове (не с прахово покритие, а с оксидом цинк) : 152. 【Алуминиева СПЛАВ】-Благодарение на черно корицата и алуминиевия сплаву комплект шпиндели притежават такива характеристики като устойчивост на uv радиация, липсата на избледняване, пожълтяване, отслаивания, напукване на кожата, образуване на мехурчета, ял от молци, както и дълъг експлоатационен живот. 【Висока твърдост】-Благодарение на материала, което е съвместимо с AAMA-2604, материал алуминиева сплав има по-голяма устойчивост на удари и напрежение, по-сигурен и траен. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 -Парапет на палубата оборудвани 152 с винтове, а в двата края на парапети предварително обучени и дупки.Да ви е удобно да инсталирате подпорка на своя скелет. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】-Палубная на релсата може да се използва широко в жилищен оградата, ограждении вили, заводском оградата на общинския път, стълби, както и в други вътрешни и външни места, където е необходимо защита на ограда.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория