• Ново
Cabilock Титуляр за Шапки, Сушилня за Кърпи Закачалка За Шапки Скоби Органайзер за Шапки Закачалка Притежателя Бейзболни Шапки Скоба за сушене на Дрехи за Сушене на Къ?

Cabilock Титуляр за Шапки, Сушилня за Кърпи Закачалка За Шапки Скоби Органайзер за Шапки Закачалка Притежателя Бейзболни

Rating 
BGN 4.42

Сума
Налично за поръчка

С метална катарама и метални пръстена, здрав и му е лесно да се прекъснеСамоклеящийся, издръжлива и лесно пада.Заоблени ъгли, стилен и лесен.Закачалка за дрехи за гмуркане може да се отразяват различни елементи като шапки, чорапи, кърпи и т. Материал за гмуркане здрав и му е лесно да се деформира.Описание Това е самоклеящийся скоба за шапки.Материал за гмуркане здрав и му е лесно да се деформира.С метална катарама и метални пръстена, здрав и му е лесно да се прекъсне.Закачалка за дрехи за гмуркане може да се отразяват различни елементи като шапки, чорапи, кърпи и т. Си е лесен за носене и използване.Характеристики Материал : плат за гмуркане, тесьма, стяга.-Размер : 32 X11 виж Предпоставка включва 1 х скоба за шапки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория