• Ново
12 Опаковки Компактна флуоресцентна лампа Satco S8203 13 Вата T2 Ultra Mini Спирала 2700K Мек Бял цвят с цокъл GU24 (подмяна на 60 W)

12 Опаковки Компактна флуоресцентна лампа Satco S8203 13 Вата T2 Ultra Mini Спирала 2700K Мек Бял цвят с цокъл GU24 (подмяна

Rating 
BGN 27.15

Сума
Налично за поръчка

13 W, 800 Лумена, заменя еквивалентна лампа с нажежаема жичка с мощност 60 ВатаSoft White 2700 K Warm с допълнителни 14 распределительными центрове, разположени в Канада, САЩ и Мексико. Построени на традиционните ценности, лоялност, репутация и усердного на труда, както и на базата на принципа на предоставяне на нашите клиенти качествени продукти и ненадминато обслужване, нашите складови помещения с площ от над 1,5 млн. фута гарантират, че ние сме постоянно в състояние да отговори на търсенето и предлагането на пазара на осветление. "Не може да се продава с празни колички. Хърб Гилдин, основател на SATCO.Satco обслужва почти всички пазари, от дистрибутори на електрически съоръжения и изложбени зали осветление на производителите на оборудване, предприемачи, архитекти и дизайнери.Ние сме предадени на нашите клиенти и партньори и работим усилено, за да ни трайни взаимоотношения са взаимовыгодными.Това е нашето наследство, нашата репутация и нашето бъдеще.Ние постъпваме правилно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория