• Ново
калъф за носене и мини дрона plplaaoo, Водоустойчива чанта за съхранение на Дрона с едно рамо 900D с каишка, съвместима с Дроном Mini 2, дистанционно управление, акумулаторн?

калъф за носене и мини дрона plplaaoo, Водоустойчива чанта за съхранение на Дрона с едно рамо 900D с каишка, съвместима с Дроном

Rating 
BGN 25.45

Сума
Налично за поръчка

✈【Интелигентен дизайн】 Чанта за съхранение е портативен дизайн и е оборудван с пагон за намаляване на натоварването при пътуване, който се отличава с висока практичностИ това осигурява най-добрия опит.Ultralight тегло, водоустойчивост и защита от падане, отделни вътрешни пространства за дрона и контролер са подходящи за вашия хардуер дрона. ✈【Материал Preminum 】 чанта за носене дрона е направена от висококачествен водоустойчив материал 900 D с тънка изработка, което осигурява добра защита, устойчивост на удар и износоустойчивост, както и дълъг експлоатационен живот. ✈【Широко приложение】 Чанта за носене на дрона, специално предназначени за дрона и е с патентован дизайн за съхранение на аксесоари за поддържане на съхранение в добро ред.И това носи много удобство, осигурява пълна защита от надраскване, удари, удари, слънчева светлина и прах. ✈【Лесна инсталация】Външната торба може да се използва за съхранение на малки предмети, като например мобилни телефони и блокове за захранване, USB кабели, резервни витла, както и резервни копчета за управление.че е удобно да се пътува и да излезете на улицата.И това е предпочитан от потребителите. ✈【Прекрасна подмяна на】 Дизайн на вътрешен разделител лесно се побира дрон, дистанционно управление, 2 батерии, зарядно устройство, ножове и кабел за трансфер на данни, и това е една чудесна смяна на счупен или стар.Мини чанта за носене Дрона, 900 D Водоустойчива чанта за съхранение на Дрона с едно рамо с каишка, съвместима с дроном Mini 2, дистанционно управление, акумулаторни батерии и други Аксессуарами1.Неговата твърда външна обвивка, изработена от висококачествен EVA, осигурява пълна защита от вода, надраскване, удари, слънчева светлина и пыли2. Ultralight тегло, водоустойчивост и защита от падане, отделни вътрешни пространства за дрона и контролер са подходящи за вашия оборудване за летателни апарати Спецификация : Вид на продукта : чанта за носене на дрона Материал изделия : водоустойчив материал 900 D Размер на продукта : прибл. 25x24x12 см/9,8x9,4x4,7 инча Цвят на продукта : черен Применимая модел : подходящ за DJI Mavic 3 съдържание на Пакета : 1 х чанта за носене на дрона 1 х лента за носене през рамо Забележка : 1. Ръчно измерване, моля, се допуска отклонение 1-3 мм, благодаря.

Всичко за продукта

Item Type:
Drone Carrying Bag
Product Material:
900D waterproof material
Product Size:
Approx. 25 x 24 x 12cm / 9.8 x 9.4 x 4.7in
Product Color:
Black
Applicable Model:
Suitable for DJI Mavic 3
Package List:
1 x Drone Carrying Bag 1 x Shoulder Strap
Note:
1. Manual measurement, please allow 1‑3mm error, thank you.2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.

Подобни продукти в категория