• Ново
Изкуствени зъби - Фалшив тиранти - Фасети на зъбите за жени и мъже - Комплект за усмивки от 4 теми - Фасети с капаче, Изкуствени зъби, зъбни Протези за жени, Бърза усмив?

Изкуствени зъби - Фалшив тиранти - Фасети на зъбите за жени и мъже - Комплект за усмивки от 4 теми - Фасети с капаче, Изкуствени

Rating 
BGN 27.43

Сума
Налично за поръчка

☺ Formable зъби ☺ Специално разработени устройства за деформирани зъби, идеален отпечатък върху вътрешната повърхност на зъбите - това е нещо, което спестява на изкуствени зъби в продължение на целия денФалшиви скоби са предназначени за покриване на неправилни, погнутых, оцветени, с липсващи, счупени и напукани зъби, давайки на вашите неправилно, боядисани или не зъбите приятен външен вид и силна усмивка. ☺ Регулируем размер ☺ се Регулира за повечето хора след поставянето на фасети върху зъбите в гореща вода (вари) преди употреба.Можете да се затопли и да промени формата си толкова пъти, колкото искате, докато не са доволни.Фасети comfort flex fit за зъби ще ви бърза усмивка, дори и ако имате петна, пукнатини или липсващи зъби. ☺ Лепила Nature 4 бр.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория