• Ново
Автомобилна стерео система Android 11 за Chevrolet Chevy Malibu 2009-2014 с Apple Carplay Android Auto, Автомобилното радио с докосване на екрана 9 инча с WiFi, GPS навигация, Bluetooth FM/RDS, SWC, двойна камер?

Автомобилна стерео система Android 11 за Chevrolet Chevy Malibu 2009-2014 с Apple Carplay Android Auto, Автомобилното радио

Rating 
BGN 68.79

Сума
Налично за поръчка

1 x Авто MP5 плейър 1 x захранващ Кабел. 1 x Кабел за въвеждане на задната камера. 1 x Кабел RCA 2 x USB кабел. 2 x инструменти за Монтаж на стена. 1 x Ръководство за експлоатация. 【Автомобилна стерео система за Chevrolet Malibu 2009-2014】 Това устройство е специално разработено за Chevrolet Malibu 2009 2010 2012 2013 2014.Автомобилна аудио система Android и вградена система Android 11, оборудван с 9-инчов капацитивен сензорен екран, 2.5 D, HD, правят докосване по-чувствителни и точни. Забележка : Години само за справка, моля, потвърдете централната конзола на автомобила и порт конектор, преди пускането на поръчката. 【Apple Carplay и Android Auto】 Тази автомобилна стерео система с двоен din, съвместима с Apple Car Play и Android Auto, с проста връзка към смартфон, което позволява да се получи достъп до навигация по картата, телефонни контакти, електронна поща, уведомлениям, музиката и много други, не се отвлича от пътя. 【GPS навигация и интернет Wi-Fi】 Вграден модул Wi-Fi, свързване към Интернет чрез модул Wi-Fi, можете да го качите онлайн приложения, музика, онлайн видео, можете да използвате и онлайн карти, да качвате офлайн карти.Този елемент ви позволява да инсталирате или премахвате приложения от Android store, както и смартфон. 【Автомобилна стерео уредба, с AHD камера за обратно виждане】Автомобилен мултимедиен плейър е снабден с водоустойчива камера за задно виждане.когато колата се превключва на заден ход, на екрана на автомобилното радио автоматично се показва изображение на заден ход и се записва автомобилното движение, което прави вашето ежедневно движение на заден ход по-безопасно и удобно. 【Bluetooth-радио и FM-радио】Автомагнитола използва вграден Bluetooth 4.2 и A2 DP, поддържа разговори свободни ръце, за възпроизвеждане на музика чрез Bluetooth и автоматично сваляне на телефонния указател, за да ви защити от всякакви смущения.Поддръжка на RDS/ FM.С 18 предварително станции, които могат да извършват търсене на канали напълно автоматизирани средства. 【Автомобилна стерео система за Chevrolet Malibu 2009-2014】 Това устройство е специално разработено за Chevrolet Malibu 2009 2010 2012 2013 2014.Автомобилна аудио система Android и вградена система Android 11, оборудван с 9-инчов капацитивен сензорен екран, 2.5 D, HD, правят докосване по-чувствителни и точни. Забележка : Години само за справка, моля, потвърдете централната конзола на автомобила и порт конектор, преди пускането на поръчката. 【Apple Carplay и Android Auto】 Тази автомобилна стерео система с двоен din, съвместима с Apple Car Play и Android Auto, с проста връзка към смартфон, което позволява да се получи достъп до навигация по картата, телефонни контакти, електронна поща, уведомлениям, музиката и много други, не се отвлича от пътя.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория