• Ново
Kisangel Детски Закачалки, Детски Закачалки, Закачалки За детски Дрехи на Закачалка За Шапки Поставка Пластмасова Поставка За Шапки Закачалка За Детски Шапки Стенен Д?

Kisangel Детски Закачалки, Детски Закачалки, Закачалки За детски Дрехи на Закачалка За Шапки Поставка Пластмасова Поставка

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

ПОСТАВКА за шапки BEANIE-Извит купол дизайн отговаря на формата на шапката, че и шапка предпазва от деформацииТя може да показва и съхранява шапка.ЗАКАЧАЛКА за демонстрация на шапки - подходящ за пералня, шкафове, витрини, общи помещения и спални.ДЪРЖАЧ за купола на перука - идеален за демонстрации на детски шапки, ги предпазва от деформации и падения.Държач за слънчеви кепок - той има по-голяма подпората и носещата способност, подходящи за настаняване и покажете на перуки или шапки.Държач за шапки за кабинет - Кух дизайн щедри и модерен, тази закачалка за шапки не е декоративна, но и практична за употреба.Пратката включва 1 х закачалка за шапки Характеристики-Заоблен дизайн на купола отговаря на формата на шапката, както и на шапка предпазва от деформации.Той може да показва и съхранява шапка. - Кух дизайн щедри и модерен, тази закачалка за шапки не е декоративна, но и практична за употреба. - Материал : пластмаса - Цвят : бял - Има голяма подпората и носещата способност, подходящи за настаняване и покажете на перуки или шапки. - Обиколката на шапки : 45 вижте, Подходящи за деца на 2-3 години. -Произведен от висококачествена пластмаса, благодарение на което има превъзходна здравина и не се поддава на обработка. -Подходящ за домашна употреба и е идеален за витрина на магазин за шапки в магазините за шапки или облекло.Информация за стоки, Това е проста и модерен закачалка за шапки.Тя ще има широка гама от приложения за демонстрация на детски шапки.Идеален за собствената си домашна употреба и демонстрация на витрината на един магазин, а също и като значим подарък на вашите близки и приятели.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория