• Ново
Fityou Ръчно Безжична Прахосмукачка, Акумулаторна батерия (USB зареждане), Мощен Смукателна Прахосмукачка, Преносим Ръчна Прахосмукачка за почистване на дома и автомо?

Fityou Ръчно Безжична Прахосмукачка, Акумулаторна батерия (USB зареждане), Мощен Смукателна Прахосмукачка, Преносим Ръчна

Rating 
BGN 19.99

Сума
Налично за поръчка

Моющийся неръждаема стомана филтър : Филтър от неръждаема стомана може ефективно филтрира прах и да се намали неговото количество по време на работа във вакуум, предпазват въздуха от вторично замърсяване, позволява да се премине от влажен до сух, без смяна на филтриНиско ниво на шум : Мощен вентилатор от алуминиева сплав повишава общата всасывающую способност, чрез представяне на най-малък шум при работа на прахосмукачката издава звук по-малко от 78 db. 【Дълбоко почистване на】 В нашия ръчен пылесосе се използва мощен двигател с всасыванием до 5,8 Kpa. При продължителна употреба във влажна /суха среда, той може лесно почистване на прах, трохи, котешко лайно, козината на домашни любимци.Съвети : Накрайник за ъгли може да направи усвояването на по-мощен. 【Бързо зареждане чрез USB и по-удобно използването на】 Безжична прахосмукачка с вградена акумулаторна батерия с капацитет 2500 mah-различно ниско тегло и портативност за употреба навсякъде, пълно зареждане отнема 3.5 часа и може да продължи 20-25 минути, което улеснява живота си. 【Усъвършенствана система за филтриране】 Този на ръчната прахосмукачка е оборудвана с подвижен и миещ се филтър от неръждаема стомана, което значително повишава ефективността на филтриране и премахване на прах.Това може да се гарантира дълбоко почистване на вашия автомобил, така и у дома.Това е най-добрият избор за вас. 【Цялостна почистване, без мъртвите ъгли】 : Преносим безжична прахосмукачка с 3 различни видове дюзи ще ви помогне да се почистват от прах диван, стени, стълбища и други трудно достъпните места.Осигурете пълна гама от услуги за почистване на вашата домашна среда.Повече не се притеснявайте за мъртвите ъгли!. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ АКСЕСОАРИ】 Прахосмукачка е снабден с три допълнителни ценни аксесоари.Удлинительный маркуч може да се свърже с четка за почистване на труднодостъпни места във вашия дом или кола.Утконос се използва за почистване на пукнатини и изходните отвори на климатика. 【Дълбоко почистване на】 В нашия ръчен пылесосе се използва мощен двигател с всасыванием до 5,8 Kpa. При продължителна употреба във влажна /суха среда, той може лесно почистване на прах, трохи, котешко лайно, козината на домашни любимци.Съвети : Накрайник за ъгли може да направи усвояването на по-мощен.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория