• Ново
Странично Быстроразъемный Шарнирный скоба Walfront, Задържане на усилие LD GH201A 30 кг, Быстроразъемный Странично Шарнирный скоба за заваряване, Пробиване, фрезоване, 2 оп?

Странично Быстроразъемный Шарнирный скоба Walfront, Задържане на усилие LD GH201A 30 кг, Быстроразъемный Странично Шарнирный

Rating 
BGN 2.86

Сума
Налично за поръчка

【Материал добър】 Ние използваме висококачествено желязо и пластмаса, които са здрави, трайни и не се страхуват от износване 【Силата на затягане】 Нашите скоби, могат да издържат усилие на затягане на 30 кг, сигурно зажимаются и са подходящи за бързо затягане на метални пластини или печатни платки. 【Намаляване на тягата】имаме контролен прът.По време на процеса на затваряне управляващ прът може да се предотврати въздействие, причинено от страничната апетита. 【Удобно използването на】дръжка Дизайн на нашето затягане ергономични, я удобно и безопасно да се запази, а също така тя е лесна за работа. 【Широк спектър на приложение】 Широко се използва при работа с машини, заваряване, производство на матрици и инсталиране на електронно оборудване. 【Материал добър】 Ние използваме висококачествено желязо и пластмаса, които са здрави, трайни и не се страхуват от износване. 【Силата на затягане】 Нашите скоби, могат да издържат усилие на затягане на 30 кг, сигурно зажимаются и са подходящи за бързо затягане на метални пластини или печатни платки. 【Намаляване на тягата】имаме контролен прът.По време на процеса на затваряне управляващ прът може да се предотврати въздействие, причинено от страничната апетита. 【Удобно използването на】дръжка Дизайн на нашето затягане ергономични, я удобно и безопасно да се запази, а също така тя е лесна за работа. 【Широк спектър на приложение】 Широко се използва при работа с машини, заваряване, производство на матрици и инсталиране на електронно оборудване.Параметри : Тип на продукта : Рычажный скоба Материал : Желязо + от пластмаса Тегло : прибл. 59 г / 2,1 грама размери на продукта : около 6x3 см / 2,4x1,2 инча Удерживающая сила : прибл. 30 кг / 66,1 британската Сфера на приложение : украса на дома, инсталиране на хардуер и т. Списъка с пакети : 2 x рычажный стяга 2 x комплект винтове Забележка : 1. Моля, нека грешка в 01 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Item Type:
Toggle Clamp
Material:
Iron+Plastic
Weight:
Approx. 59g / 2.1oz
Product Size:
Approx. 6x3cm / 2.4x1.2in
Holding Force:
Approx. 30kg / 66.1lb
Scope of Application:
Home decoration, equipment installation, etc.
Package List:
2 x Toggle Clamp:
2 x Screw Kit:
Note:
1. Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория