• Ново
Слънчев инвертор 3500 W, 48 vdc до 110-120 В променлив, Автономен Инвертор, Чиста синусоидальная вълна, Вграден контролер за зареждане на 80A MPPT, за оловно-киселинна или литие?

Слънчев инвертор 3500 W, 48 vdc до 110-120 В променлив, Автономен Инвертор, Чиста синусоидальная вълна, Вграден контролер за

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Този слънчев инвертор 3500 W 48 е нов разход инвертор слънчева зареждане, батерия, която може да бъде зареждана чрез фотоэлектрическую мрежа от храна и комунални мрежи, като в същото време инвертор може да подаде чиста задължително мощност AC110 V или да използвате коммунальную мрежа за хранене на вашите домашни приложенияСлънчев инвертор с напълно цифрово управление на напрежение и ток със затворен контур с Висока скорост на реакция и стабилност.Подобрена технология SPWM Показва чиста задължително вълна.Интелигентен вентилатор с променлива скорост ефективно премахва топлината и удължава живота на системата.Модерна технология MPPT с ефективност е 99,9%. Режим за спестяване на енергия Намалява загубите на празен време и спестява разходи. цялостна защита на 360 ° Редица функции за защита, за да се удължи срока на експлоатация.Приятелска интеграция "Човек-машина" позволява на потребителите да следят и контролират състоянието на работа на инвертора в реално време.Интелигентен вентилатор с променлива скорост ефективно премахва топлината и удължава живота на системата. Ротационен превключвател за включване/изключване за контрол на изхода на променлив ток е бърз, стабилен и удобен.Интегриран дизайн на продукта четвъртото поколение осигурява на потребителите с удоволствие.Ясен и лесен дисплей инвертор.разберете как работи вашият инвертор, от пръв поглед.Вижте работно състояние инвертор в мобилното си устройство.с помощта на esay step включете своя Wi-Fi интернет и слънчев инвертор.Слънчев инвертор може да се използва слънчевата енергия / мощност на генератор на променлив ток / коммунальную мощност за зареждане на батерията.Можете да инсталирате четири режима на зареждане : 1. Слънчевата като първи приоритет /2. Приоритет първата полезност /3. Слънчева енергия и такси за комунални услуги едновременно /4. Зарежда се само със слънчева енергия.Максимален кабел за зареждане ток до 120А (общ кабел за зареждане ток + слънчев кабел за зареждане ток).SOL : Слънчевата енергия осигурява храна на товари е в най-висок приоритет, след това се захранва от батерии, а след това общинско хранене;.УТИ : Общинско предприятие ще осигури храна на товари е в най-висок приоритет, след това се захранва със слънчева енергия и батерията;.SBU : слънчевата енергия осигурява храна първо, след това от батерии, а след това от общински хранене;.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория