• Ново
VEVOR 6 pack 36Пътни Конуси, Сигурен Пътен Паркинг на Конус с Черна Утяжеленным Основание, PVC Оранжеви Пътни Конуси за Сигурност, Отразяващи Яки за строителството на пътн?

VEVOR 6 pack 36Пътни Конуси, Сигурен Пътен Паркинг на Конус с Черна Утяжеленным Основание, PVC Оранжеви Пътни Конуси за Сигурност,

Rating 
BGN 67.58

Сума
Налично за поръчка

Височина : 36"/91 виж Материала : PVC и каучукЦвят : Червено и черно.Количество : 6 бр.Тегло на опаковката : 26 кг / 58 килограма. 【Отличен материал】- Тези шишарки за безопасност на движението, изработени от висококачествени и екологично чист материал, PVC, без мирис, твърди, гъвкави и трайни.Той може да издържа на екстремни температури и климатични условия без избледняване или напукване на кожата. 【Голяма квадратна основа】- голямо квадратно гумено дъно с размер 14 x 14 инча повишава устойчивостта към вятъра, благодарение на пътен конус здраво се държи на пътя му лесно се обърне и отнесена от вятъра. 【Повишено предупреждение】- Тези предпазни конуси яркото флуоресцентно-червен цвят, с 2 высокоинтенсивными светлоотразителни ошейниками, осигуряващи видимост на 360 ° през деня и през нощта.Отвор в горната част за хартата. 【Удобно СЪХРАНЕНИЕ】- Тези места за паркиране, шишарки идват в комплект с 6 бр. Той е проектиран по такъв начин, че да има кух основание, лесно се полага и той е идеален за лесно съхранение и транспортиране. 【Различно ПРИЛАГАНЕ】- Нашите пътни конуси подходящ за пътища, строителни обекти, паркинги, спортни площадки и на други места.Идеален за контрол на безопасността на движението по пътищата, се създаде опасни ситуации и различни приложения. 36-инчови шишарки безопасността на движението по пътищата с 2 светлоотразителни пръстени, височина 36 см, флуоресцентным цвят и светлоотразителни ленти им осигуряват отлична производителност, добре забележима през деня и нощта, под всякакви ъгли.Нашите пътни конуси продължават много дълго време, дори да е в екстремни условия, като на студ, на закона, сняг, дъжд, слънчева радиация, топлина!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория