• Ново
Кристален бележчица Sunstone Аквариумный Чакъл Камъни - Кристал Бележчица Sunstone Чакъл за аквариум, Малка каменна троха и малки кристали за декорация (естествени скъпоц?

Кристален бележчица Sunstone Аквариумный Чакъл Камъни - Кристал Бележчица Sunstone Чакъл за аквариум, Малка каменна троха

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

? Вие ще получите най-естествени, са истински и автентични скъпоценни камъни във формата на осыпавшейся кристал трохи като камъни за вашия аквариум и камъни за аквариумни рибкиСортиран ръчно, доказан качество, извлечен от земята и органичен. ? Използването на Тези натрошени кристали слънчев камък могат да бъдат полезни за неутрализиране на негативна енергия, занаяти собствените си ръце, аквариумного чакъл за аквариум камъни, фонтана, саксия или друг декорация на дома. ? Размер поръчвате 1 килограм чипс Crystals, приблизително на размера на чипа, както се очаква, ще бъде от 0,25 до 0,50 инча, който може да се леко да варира, поради неговата природа. ? Автентичността - Тази кристален бележчица на едро се предлага със сертификат за автентичност на компанията, която се ползва с доверието на милиони хора на международния пазар от поколение в поколение, и Ви предлага най-доброто. ⭐ Доживотна * гаранция - без въпроси, ние веднага удовлетворяем искане за връщане / замяна, а също така предлагаме 100% гаранция за връщане на парите, ако по някаква причина не сте доволни от стока.Идеално за всички видове занаятчийски проекти, плажна сватба, на фонтана, саксия или украса.С тези парчета камъни в малък стъклен буркан, за да се направи единствения и уникален флакон за заявки.Смесени и светли камъни, поставени в аквариум, създават приказно жизнено пространство за риба.Изсипва кристален трохи във ваза или стъклена бутилка, след това поставете върху нея цвете или сукуленти, придайте на вашия дом или офис естествена и добра атмосфера.Тези кристали са напълно подходящи за медитация, ритуали с кристали, викканских практики, лечебен, рейки, енергийна работа и терапия.Мъниста от истински кристал нередовните каменна трохи, изработени от висококачествен материал, скъпоценни камъни и добре се полира и са гладки.Започнете вашия проект, занаяти собствените си ръце, с тази малка каменна трохи за украса на помещения, шишета с желанията на терариума за въздушни растения и ковчежета за бижута.Идеи безкрайно много. Многоцветни кристали имат свои собствени дълбоки значения, като късмет, успех, щастие и енергия.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория