• Ново
Пластмасова Поставка за мивки LLRYN, флип-надолу Поставка За прибори, Регулируем от 2 части - Не е съвсем бял /Зелен (Цвят: B)

Пластмасова Поставка за мивки LLRYN, флип-надолу Поставка За прибори, Регулируем от 2 части - Не е съвсем бял /Зелен (Цвят:

Rating 
BGN 11.43

Сума
Налично за поръчка

★ регулируема поставка за прибори на парчета, подходящи за различни сливных помещения ★ Лесно приспособима за съхранение на по-голям или по-малък брой съдове за готвене. ★ Мобилни сушилник за прибори за допълнително удобство. ★ Вграден улей за оттичане на водата в мивката. ★ Нескользящие гумени крака осигуряват изработване на устройството на място. ★ регулируема поставка за прибори на парчета, подходящи за различни сливных помещения. ★ Лесно приспособима за съхранение на по-голям или по-малък брой съдове за готвене. ★ Мобилни сушилник за прибори за допълнително удобство. ★ Вграден улей за оттичане на водата в мивката. ★ Нескользящие гумени крака осигуряват изработване на устройството на място.Цвят : Не е съвсем бял / зелен В най-новата версия на дизайна все още се използва същата доказана технология living-hinge за постигане на неговата трансформация, но също така има текстурированную получават най повърхност, удобна дръжка с мек изземване и нескользящие крака.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория