• Ново
Градински Чанта-тоут за багаж, Чанта за инструменти, от плат Оксфорд с 22 Джоба, Органайзер за Градински инструменти Голям Капацитет Запирающейся цип, за вътрешно и ?

Градински Чанта-тоут за багаж, Чанта за инструменти, от плат Оксфорд с 22 Джоба, Органайзер за Градински инструменти Голям

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Многофункционалност : Многофункционален набор от електротехник има 12 вътрешни джобове за лесно поставяне и 10 външни джобове за често използваните инструменти, които позволяват съдържа инструменти в редШирок дизайн на вратата и запирающаяся светкавица : Чанта-тоут за съхранение с широк дизайн на вратата улеснява демонтаж и поставяне на инструмента.Запирающаяся светкавица-добре ще предотврати падането на инструменти и ще повиши ефективността на работа.Ергономична дръжка : Чанта за съхранение, с регулируема пагон може да разпределя теглото на вашите ръце.Ергономична дръжката е подвижна и може да се скомбинирована, за да издържи теглото на комплекта.Материал плат Оксфорд : Изработена от висококачествен плат Оксфорд, нашата чанта за съхранение на градински инструменти износостойкая, може да е по-добре да защитава вътрешните елементи, дори ако в нея ще бъдат тежки предмети, тя няма да се повреди.Дизайн голям капацитет : Това организатор за съхранение на инструменти с 22 джобове е достатъчно за съхранение на градински инструменти и хардуерни продукти, идеални за електротехници, дърводелци, занаятчии, градинари, заварчици и др. Параметри : Тип на продукта : Чанта за съхранение на инструменти, Материал : плат Оксфорд Цвят : черен + хакове Размер : приблизително 41x25x21 см / 16,1x9,8x8,3 инча Тегло : около 835 г / 29,5 грама начин на употреба : съдържанието на кутията за съхранение : 1 х чанта за съхранение на инструменти Забележка : 1. Моля, нека грешка в 1-2 инча поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, вземете настоящия стандарт.

Всичко за продукта

Item Type:
Tool Storage Bag
Material:
Oxford Cloth
Color:
Black + Khaki
Size:
Approx. 41x25x21cm / 16.1x9.8x8.3in
Weight:
Approx.835g/29.5oz
Application:
Storage
Package List:
1 x Tool Storage Bag
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Подобни продукти в категория