• Ново
Operitacx 10 Бр. Лента за коригиране на Котешки Нокът, Домакински Инструменти, Инструменти за Декорация, Детски Канцеларски материали, Химикалки, Лентата Гумичка, Течна ?

Operitacx 10 Бр. Лента за коригиране на Котешки Нокът, Домакински Инструменти, Инструменти за Декорация, Детски Канцеларски

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Замяна на коригиращи течност : Компактен размер, лесен за носенеДобър подарък за приятели, ученици, деца, съученици.Бяла възглавница : незабавно отстраняване на печатни, ръкописни или художествени документи.Безопасен за употреба на хартия, снимки, книги,.Мини-поправяне на лентата : можете да използвате химикал, молив или маркер, за да е лесно да пиша на място, че сте се променили.Избелваща лента : МИНИ-поправяне лента; Малък размер, ниско тегло и лесно за носене и съхранение, той не отнема много място . Коригиращи лента с удобен заснемане за коригиране на писмени или отпечатани документи.Това е много полезно.Премахване на коригиращи лента : Отлични канцеларски материали с корректирующей лента за деца и студенти, удобни за тяхната корекция на работа.Замяна на коригиращи течност : Компактен размер, лесен за носене.Добър подарък за приятели, ученици, деца, съученици.Бяла възглавница : незабавно отстраняване на печатни, ръкописни или художествени документи.Безопасен за употреба на хартия, снимки, книги,.Мини-поправяне на лентата : можете да използвате химикал, молив или маркер, за да е лесно да пиша на място, че сте се променили.Избелваща лента : МИНИ-поправяне лента; Малък размер, ниско тегло и лесно за носене и съхранение, той не отнема много място . Коригиращи лента с удобен заснемане за коригиране на писмени или отпечатани документи.Това е много полезно.Премахване на коригиращи лента : Отлични канцеларски материали с корректирующей лента за деца и студенти, удобни за тяхната корекция на работа.Пратката включва 10 x коригиращи ленти Характеристики -Качество на изработка на този изделия безупречно, и ще имате добър опит в използването му на офис консумативи. -Можете да използвате химикал, молив или маркер, за да лесно да се прилага на място, че сте променили, коригиращи течност wite out. -Незабавно коригират печатни, ръкописни или художествени документи.Безопасен за употреба на хартия, снимки, книги и т. Студентски канцеларски материали.79 X0 лента за корекция на мастило. -Цвят : розово, бяло тиксо за проучване на белота -Компактен размер, лесен за носене.Добър подарък за приятели, ученици, деца, съученици и т. удобна поправяне на лентата. -Бързо да коригират грешки.Поправяне на лентата е лесен за употреба, капак на нужната ви област без никакви драскотини коректора за писане.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория