• Ново
LHWZF Micro SD Карта, Micro SDHC Мини TF Карта, Адаптер, Четец на карти SPI Интерфейс Модул Драйвера за Arduino (5 опаковки) (А2)

LHWZF Micro SD Карта, Micro SDHC Мини TF Карта, Адаптер, Четец на карти SPI Интерфейс Модул Драйвера за Arduino (5 опаковки)

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Стандартни модули за SD-карти правят вашето SD-приложение всичко е по-лесно;За работни напрежения 3.3 и 5 В (изисква и двете постоянен ток) се изисква 7 кабели (включително храна и заземяване);.Това е модул Arduino Sensor Shield, свързан като периферно устройство;.Программируя, можете да използвате вашия Arduino за четене и запис на SD-карта, която може да бъде по-удобно да се използва за SD-карта, като например MCU MP3-плейър / temple system control;.Всички изходи SD SPI mosi, SCK, МИШО и CS. Стандартен модул SD card D card улеснява използването на вашата SD-карта. Той може лесно да бъде свързан като модул на периферни екрана сензор за Arduino. Работно напрежение 3.3v и 5v (изисква и двете постоянен ток), се изисква 7 кабели (включително храна и заземяване). Можете да четете и записвате на SD-картата, программируя с помощта на Arduino. Може да се използва за SD-карти по-просто, като се използва система за управление на MP3-плейър MCU/arm. Всички контакти SD SPI произтичат mosi SCK МИШО и C. Поддръжка на вход 5 В / 3,3 V. Предпоставка Съдържание : 5 * Устройство за четене /запис на SD-карти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория