• Ново
HJQRD Уличен Фенер Държач За Карти Номер на Масата Снимка Бележка на Притежателя направи си САМ Украса на Сватбената Маса Начало Декор

HJQRD Уличен Фенер Държач За Карти Номер на Масата Снимка Бележка на Притежателя направи си САМ Украса на Сватбената

Rating 
BGN 157.61

Сума
Налично за поръчка

Креативен дизайн, добавляющий живота на други боиИнтересен държач за визитки, представени тук.Добре обмислен дизайн допринася най-доброто изживяване в живота си.дали това е карта за бележки или снимка, от него може да се управлява.Основата на плоски и устойчиво, можете да залагате на работния плот, и това също е добра украса.Креативен дизайн, добавляющий живота на други бои.Интересен държач за визитки, представени тук.Добре обмислен дизайн допринася най-доброто изживяване в живота си.дали това е карта за бележки или снимка, от него може да се управлява.Основата на плоски и устойчиво, можете да залагате на работния плот, и това също е добра украса.Параметри : Цвят : като на изображениематериал : Металлсодержание опаковка : 10 бр. (с изключение на демонстрационни продукти с изображението)Само горната съдържанието на опаковката, с изключение на други продукти.Забележка : Различно осветление и дисплей, може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката ще бъде малко по-различно от реалния продукт.Има някои грешки.Тъй като различни компютри показват различни цветове, действителното продукт може да има цвят, малко се различават от цветовете на изображението по-горе.

Всичко за продукта

Color:
as pictured
Material:
Metal
Package Contents:
10 PCS (excluding picture demo products):
Only the above package contents, excluding other products.:
Note:
Different lighting and display may cause the color of the item in the picture to be slightly different from the actual item. There are some errors.
Since different computers display different colors, the actual product may have slightly different colors than the image above :

Подобни продукти в категория