• Ново
BTURYT Електрически Вентилатор Комина, Аспиратор Вентилатор Комина, Камина, Вентилатор, Вентилатор Комина, Вентилатор Комина, Домакински Смукателна Димна Машина с Мо

BTURYT Електрически Вентилатор Комина, Аспиратор Вентилатор Комина, Камина, Вентилатор, Вентилатор Комина, Вентилатор

Rating 
BGN 48.02

Сума
Налично за поръчка

Той е много подходящ за аксесоари за коминВентилатор с принудително теглене в камината създава усвояване и спомага за бързото освобождаване на дим, за да попречи на невъзможност за безпрепятствено излизане на дим от комина, поради лошо състояние на комина.Дим не само бързо ще се появи, но и ще притежава отлична производителност.Температурата на изхода на вентилатора на комина не трябва да надвишава 60 градуса.В противен случай вентилатор с принудително теглене ще бъде в горите.Лесен за инсталиране, много тих, подходящ за повечето видове комини и не изисква инсталиране на професионални техници.По време на монтаж или демонтаж изключите източника на захранване да се избегне токов удар. Забележка! ! !Работно напрежение на устройството е 190-230 В (напрежение 110-120, ние ще разполагат преобразувател на напрежение), за комин с диаметър от 11-19 см, а фен на качулки на комина се използва с двата края на проводник за свързване към източник на захранване.Решете проблема с задымлением С помощта на изпускателната камини, фурни за пица, печки на дърва - най-широко използван и признат дымоудалителя в системи за отстраняване дим.Този модел е устойчив на замерзанию, лед, висока температура, корозия или ръжда и трайна.Тези вентилатори са предназначени специално за приложения, където са изключително важни за ефективна работа, ниска консумация на енергия, с променлива скорост на въртене и компактен дизайн.Технически спецификации : Мощност : 50 W Напрежение : 190-240v Забележка : 1. Изключвайте захранването при монтирането или демонтирането избягване на токов удар. Връзка с дымоотводом трябва да бъдат стабилизирани водоустойчива изолационна лента. Инсталиране на кръстовището с дымоходом трябва да бъде трайна, а интерфейсът трябва да бъде здраво вградени в комина, за да се постигне най-добър ефект. Ако вентилатор с принудително тракшън спира да работи, трябва да се обърне внимание на обратен поток на дим, през който излиза димът. Дымоотвод се намира на камината.Дымоотвод трябва да се намират на разстояние повече от 6 метра от източника на огъня, в противен случай ще бъде подпалена вентилатор за принудителна тяга.Температурата на камината не ще изгори дупка в изолационен слой захранващия кабел.Комплектът включва : 1 * вентилатор с принудително теглене.

Всичко за продукта

Power:
50 W
Voltage:
190-240V
Note:
1. Turn off the power switch when installing or removing to avoid electric shock.:
2. The interface to the smoke outlet must be fastened with waterproof insulating tape.:
3. The installation at the interface with the chimney must be firm and the interface must be tightly integrated into the chimney for the best effect.:
4. If the induced draft fan stops working, attention should be paid to the backflow of smoke through which smoke escapes.:
5. The smoke outlet is placed on the chimney. The smoke outlet must be more than 6 meters away from the fire source, otherwise the induced draft fan will be burned. The temperature of the fireplace cannot burn the insulation layer of the power cord.:
Scope of delivery ::
1 * induced draft fan :

Подобни продукти в категория