• Ново
Кутия за съхранение на пръстените Yosoo, Траен и Мек Тава за Бижута, Органайзер за Обеци, Държач за пръстени за самостоятелно използване На Обличане безработица или з?

Кутия за съхранение на пръстените Yosoo, Траен и Мек Тава за Бижута, Органайзер за Обеци, Държач за пръстени за самостоятелно

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Идеална за демонстрация на пръстени, копчета за ушиТава за бижута можете да инсталирате на вашия кутия или шкаф, за да спестите място и да поставите нарастващата колекция.Идеален е за самостоятелно ползване на обличане безработица или за бизнес употреба в търговията на дребно магазин и т., Този органайзер е изработен от висококачествени материали, траен и мек, предохраняющего си украса от надраскване.Модерен и уникален дизайн.Описание на Напълно нов и качествен Модерен и уникален дизайн, идеален за демонстрации пръстени, обеци-обеци Материал : кадифе Цвят : ярко-розово/черно/сиво Дължина : около 23 см/9,06 "Ширина : около 15 см/5,91" Забележка : 1. Всички аксесоари (пръстени/обеци/бижута/копчета за ръкавели) в комплекта не са включени.Идва без своята практика. Възможни малки неточности в размер от различни партии продукти или ръчно измерване; 3. Цвят може да се различават малко от монитори.Моля, обърнете истински стока в стандарт, благодаря ви за вашето разбиране!Пратката включва : 1 * кутия за съхранение на бижута.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория