• Ново
EODNSOFN Органайзер за Грим, Лак за нокти, Инструменти за грим, Държач за химикалки, Рецепция, 3 Решетки, Калъф За съхранение на Бижута Четки, Органайзер за Офис бюрото (Ц?

EODNSOFN Органайзер за Грим, Лак за нокти, Инструменти за грим, Държач за химикалки, Рецепция, 3 Решетки,

Rating 
BGN 65.73

Сума
Налично за поръчка

Висок туба : Подходящ за съхранение на дълги четкиСредната тръба : Може да се сложи на четка за рисуване или нещо друго.Кратък туба : Могат да се настанят козметични яйца, лак за нокти и т. Материал PS, здрав и издръжлив.Hexagonal дизайн, за съхранение на текстури.Особености : Високо и ниско, на нивото на ясен. 3 цилиндъра в едно, класифицирани и подредени.Висок туба : Подходящ за съхранение на дълги четки Средната тръба : може да се сложи на четка или друг кратък туба : могат да се настанят козметични яйца, лак за нокти и т. Материал PS, здрав и издръжлив.Hexagonal дизайн, за съхранение на текстури.Параметри : Материал : PSColor : розов, озерно-синьо, бяло Размер : 120x110x80 мм/4.15 комплектът включва : 1 * Държач за четки за грим (не съдържа четки за грим и други аксесоари) Забележка : Моля, имайте предвид разликата в 2-3 см в зависимост от ръчно измерване.Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината.Спестете повече място.

Всичко за продукта

Material:
PS
Color:
Pink, Lake Blue, White
Size:
120x110x80mm/4.72x4.33x3.15 in
Package Included:
1* Makeup Brush Holder(Does not contain makeup brushes and other accessories):
Notes:
Please allow 2-3CM difference according to manual mearsurement.:
The real color of the item may be slightly different from the pictures shown on website caused by many factors such as brightness of your monitor and light brightness.:
Save more space. :

Подобни продукти в категория