• Ново
2/4-Тактная Накрайник За Измиване, Накрайник За измиване на отработените газове от Ауспуха на Мотор Байк 2/4-Тактов четириядрен под наем Комплект Заглушек За промива?

2/4-Тактная Накрайник За Измиване, Накрайник За измиване на отработените газове от Ауспуха на Мотор Байк 2/4-Тактов четириядрен

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

При миене на мотора да не се допуска попадане на вода и мръсотия в тръбата на ауспуха exhuast 2/4-тактная промывочная все още мъниче универсално подходящ за повечето 2-тактов, 4-тактов мотоциклети и atv-та. Накрайник за измиване на 2/4 ход изработени от гумен материал, выпускная все още мъниче здрава и антикорозионна.Цялата дължина мъничета за измиване на грязевого наем е 10 см / 3.Накрайник за миене на мотор dirt предлага в 6 различни цвята по ваш избор. Накрайник за измиване на 1,2 / 4 ход изработени от гумен материал, накрайник за измиване на 2/4 ход здрава и антикорозионна. Да Не се допуска попадане на вода и мръсотия в тръбата на ауспуха exhuast при миене на мотора. Универсална за кацане, за повечето 2-тактов, 4-тактов мотоциклети и atv-та. Цялата дължина 10 см/3. на вашият избор се предлага 5,6 различни цветове. 1 x Капак на заглушител на отработените газове. Преди стартиране на двигателя извадете тапата!. Моля, моля, разгледайте внимателно таблицата за измерване на размера преди да се плати. Пратката включва : .

Всичко за продукта

Material:

Подобни продукти в категория