• Ново
MelodySusie Преносима Електрическа Бормашина за нокти с 7 бр. Диамантени сверлами от волфрамов карбид, Компактен Набор от Електрически Пилочек Efile за Акрил, Гелевых нокт?

MelodySusie Преносима Електрическа Бормашина за нокти с 7 бр. Диамантени сверлами от волфрамов карбид, Компактен Набор от Електрически

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Многофункционален : Разработен с 6 вида метални бита (също така работи с всички видове бита с опашка 3/32 инча) и 6 шлифовальными панделки, които се използват за шлайфане, рязане, почистване, полиране на всички видове нийл арт, както и премахване на кожичкитеРегулируема скорост : 0-20 000 об/мин. с помощта на бутона за регулиране на скоростта, което улеснява полировку ноктите на тази електрическа пила за нокти.Ниско ниво на шум и ниско ниво на нагряване : Тази електро-пилка с мощен, но тих мотор.Освен това, интелигентно отвеждане на топлината ви позволява ефективно да се избегне прегряване. (препоръчва се да използвате всеки път не повече от 20 минути непрекъснато).Висококачествен материал : 3 бр. дюзи са изработени от солиден метал с волфрамов карбид, тези инструменти за нокти-арт притежават оптимална издръжливост, остри, издръжливост и жизненост - с мощна режещата способност и необходимата ви консистенция на подаване минимално триене, което предизвиква загряване.За защита от повреди, когато се нагрее прекомерно с помощта на сорта. 7 Различни инструменти : една твердосплавное длето големи и средно мелене, четири мелкозернистых длета, едно щеточное длето.Подходящи за маникюр и педикюр.Стимулируйте растеж на ноктите и запазва ги здрави.Прозрачен и прахоустойчив калъф за носене ще ви помогне бързо да вземем необходимите детайли.Многофункционален : Разработен с 6 вида метални бита (също така работи с всички видове бита с опашка 3/32 инча) и 6 шлифовальными панделки, които се използват за шлайфане, рязане, почистване, полиране на всички видове нийл арт, както и премахване на кожичките.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория