• Ново
Cabilock Clo Найлон За използване В Гардероба на Защита за съхранение на костюми На закрито - D Калъф за X Home Прозрачна См. Размер на Чанти за Бизнес облекло с Палто Розово ?

Cabilock Clo Найлон За използване В Гардероба на Защита за съхранение на костюми На закрито - D Калъф за X Home Прозрачна

Rating 
BGN 20.28

Сума
Налично за поръчка

Плат Оксфорд Чанта за съхранение : бескаркасная.Той ще се простират, когато вдигна дрехите си с помощта на закачалки в него. чанта за окачване на дрехи.Прозрачен калъф за дрехи : чанта за закачане на защитно своята практика за връхни дрехи.Органайзер за дрехи : Материал-найлон Оксфорд 420 D. дишаща и свободна за дълго съхранение.Чанта за костюми в гардероба : дължина за костюми, ризи, панталони, потници, палта и т. Може да се мие, да се прибират и се използва многократно, в продължение на дълго време. с цип и цип по цялата дължина.Във видимия прозорец лесно да се намери дрехи.чанта за окачване на дрехи.Списък на опаковки, 3 x Калъф за дрехи Характеристики - Размер : 50 x 60 x 112 см Органайзер за дрехи. - с цип и цип по цялата дължина.Във видимия прозорец лесно да се намери чанта за съхранение на дрехи dress. - дължина на костюми, ризи, панталони, потници, палта и т. Може да се мие, да се прибират и да се използва отново в продължение на дълго време калъф за кабинет. - Цвят : Розов калъф за дрехи. -Материал-найлон Оксфорд 420 D. Дишаща и свободна за дълго съхранение чанта за съхранение. - Той бескаркасный.Той растягивался би, когато висят дрехи със закачалка в него на върха на своята практика за палто. - Материал : подвесная чанта за облекло от плат Оксфорд.Информация за стоки Органайзер за дрехи Всеки калъф побира много дрехи и виси директно на штанге кабинет за пестене на място.Чанта за съхранение, износостойкая. чанта за екипировка, определено може да се пере многократно след редовна употреба. прозрачен калъф за дрехи за всички, калъф за дрехи, да се пази дрехите от, се използват и за пътуване и за съхранение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория