• Ново
KDKD Бутилка за вода Спортна Бутилка Колоездене Пътуване Бягане, Катерене Пластмасов Здрава Чаша За Скучна Полиране на Стоки за домашна Кухня (Цвят: E)

KDKD Бутилка за вода Спортна Бутилка Колоездене Пътуване Бягане, Катерене Пластмасов Здрава Чаша За Скучна

Rating 
BGN 132.24

Сума
Налично за поръчка

Пластмасов материал, не ще се счупиПодходящ за спортове на открито.С лента, лесно се носи с себе си.Външен вид прост и стилен. спортна бутилка с матирана обработка.Пластмасов материал, не ще се счупи.Подходящ за спортове на открито.С лента, лесно се носи с себе си.Външен вид прост и стилен. спортна бутилка с матирана обработка.Пластмасов материал, не ще се счупи.Подходящ за спортове на открито.С лента, лесно се носи с себе си.Външен вид прост и стилен. спортна бутилка с матирана обработка.Различни цветове по ваш избор. Параметри : Материал : PC Диаметър на дъното : 7 cm Височина : 20 см Капацитет : 550 мл Тегло : 67 грама Фигура : обикновен Цвят : розов, бял, светло синьо, лилаво, зелено Опаковка : 1 бутилка за спорт на открито Моля, обърнете внимание, че поради разлика в осветлението и компютърните монитори ние не можем да гарантираме, че действителният цвят съвпада с образа.Поради различни методи за измерване може да бъде грешка в 1-2 виж Моля, оставяйте една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Всичко за продукта

Material:
PC
Bottom diameter:
7cm
Height:
20cm
Capacity:
550ml
Weight:
67g
pattern:
plain
Color:
pink, white, light blue, purple, green
Packing:
1 outdoor sports bottle
Please note that due to the difference in lighting and computer monitors, we cannot guarantee that the actual color is the same as the picture.:
Due to different measurement methods, there may be an error of 1-2 cm.:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :

Подобни продукти в категория