• Ново
ACHVAC Подвижната полк Кутия за съхранение на Пластмасова дъска Сгъваема Капачка От памук и Лен За Дома, Кубчета за съхранение, Кошници, Шкаф, Дрехи, Играчки, Съдове-ор?

ACHVAC Подвижната полк Кутия за съхранение на Пластмасова дъска Сгъваема Капачка От памук и Лен За Дома, Кубчета за съхранение,

Rating 
BGN 39.40

Сума
Налично за поръчка

Тази закачалка е против хлъзгане, мъниста в двата края на окачване, за да се предотврати падането на закачалкиДолният рафт осигурява допълнително пространство за кашони, обувки и ботфортов.Освен това, от двете страни има две куки, на които може да се мотае, шалове, шапки, чанти и т. ▲ В комплекта е включена 1 количка за съхранение на бельо. ▲ Е изработена от висококачествена и екологично чиста памучна плащаницата му може да се пере, той е влагоустойчив, отговарят на високи и достатъчно устойчив за продължителна употреба. ▲Дръжки от futon платна от двете страни за по-лесно повдигане / спускане или преместване. ▲ Конструкция със свалящ се капак предпазва продуктите от прах, а също така е удобен за съхранение и организация.Тази закачалка е против хлъзгане, мъниста в двата края на окачване, за да се предотврати падането на закачалки.Долният рафт осигурява допълнително пространство за кашони, обувки и ботфортов.Освен това, от двете страни има две куки, на които може да се мотае, шалове, шапки, чанти и т. ▲ В комплекта е включена 1 количка за съхранение на бельо. ▲ Е изработена от висококачествена и екологично чиста памучна плащаницата му може да се пере, той е влагоустойчив, отговарят на високи и достатъчно устойчив за продължителна употреба. ▲Дръжки от futon платна от двете страни за по-лесно повдигане / спускане или преместване. ▲ Конструкция със свалящ се капак предпазва продуктите от прах, а също така е удобен за съхранение и организация.Име на продукта : ръчно Тъкани на склад продукта материал : книжен въже + стоманена рамка Цвят на продукта : бежов Размер на продукта : в наличност различни размери Применимая сцена : спалня, козметика, книги и други дреболии.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория