• Ново
Комплекти Чаршафи за масаж на масата ZHUAN, Пола на маса, Калъфка за възглавница, Калъф за Стол за Масажни легла, спа-Покривки за легло с отвор за лицето-Тъмно син 80x190 с?

Комплекти Чаршафи за масаж на масата ZHUAN, Пола на маса, Калъфка за възглавница, Калъф за Стол за Масажни легла, спа-Покривки

Rating 
BGN 70.19

Сума
Налично за поръчка

☀ Най-удобно покривало за легло за масаж легла-нашият козметичен комплект от четири обекта е Изработен от 100% полиестер, той е мек и удобенБлагодарение на висока якост и эластичному възстановяване тя е трайна, не се колебае и не гладится. тази лека тъкан на полагане на основите, за да увеличите свободното време през годината, осигурявайки по-високо качество на вашия живот. ☀ Функционален набор от масажи кушеток-Чаршаф-полата е Толкова добър, че Позволява Скриване на всички неща Под масажен бюро, което осигурява чистота и ред в своя спа център и спестява място.Всички Масла, спа инструменти и други Често Използвани Продукти Може да се Скрие под Полата на масата. ☀ ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН-Възхитителен дизайн с къдри : събрани къдри по 3 страни на леглото и придават класическа, красива предвид, трайни, тъкан, не сяда, запазва цвета и устойчивост на бръчки за оптимална издръжливост. ☀ Отвор за друго лице-разработено с дупка за дишане върху лицето си и странично джоб за мобилен телефон. ☀ Луксозен спа комплект - Красиви цветове и семпъл дизайн ще подобри цялата среда на вашата стая или в спа центъра.Ъпгрейд Вашия масажна маса С помощта на този комплект прагове за масаж на масата. придайте на Своя Клиент професионален и луксозен външен вид.Този комплект прагове за масаж на масата.Представлява Перфектна Комбинация от функционалност и привлекателен външен вид.Спално бельо може да се използва за провеждане на процедури акупунктура и акупресура в салон за красота Tattoos Spa.Пратката включва : 1 бр. части за масаж плот, 1 бр. калъфка за възглавница, 1 бр. калъф за стол Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да предложи цена. Поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението. Гаранция за сервизно обслужване : Ние сме тук, за да се уверите, че получавате по-добър клиент.Обслуживайте и на 100% доволни от покупката Си.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория