• Ново
Комплект химикалка колела и ролкови четки, съвместим с Резервни части за прахосмукачки Дайсън V6, V7 DC59, подмяна на детайли за вакуумни глави Дайсън V6, V7 DC59 (за 4-те нак?

Комплект химикалка колела и ролкови четки, съвместим с Резервни части за прахосмукачки Дайсън V6, V7 DC59, подмяна на детайли

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

?[Приложими модели] Подмяна на комплекта шарикового колела и роликовой четки за Дайсън V6 DC59 с моторни глави нов модел и V7 с моторни глави стар модел, за Дайсън №966085-01 и № 967157-01 с моторни глави, които имат 4 издатина в приводном вала ?[Аксесоар с шариковым колелото] Има уникална сферична конструкция, която позволява пылесосу да бъде по-гъвкава и маневрена на пода, лесно се обръща. ?[Аксесоар за роликовой четки] Роликовая четка е изработена от иновативен материал от въглеродни влакна, който прониква дълбоко във влакната на килима и лесно да събира прах на дълги косми и козина от домашни животни, защитата на купчина килим от почистване.Идеален за почистване на различни видове подови настилки като килими, дърво и теракота. ?[Качество] е Изработена от висококачествени материали, осигуряващи изключителна здравина и дълъг експлоатационен живот. ? Ние се стремим към това, че сте били напълно доволни от покупката си.Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, като например съвместимост или някакви други проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас директно.Характеристики : * 100% чисто нов и високо качество. * Този комплект шарикового колела и щеточного валяк е идеален заместител, съвместима с пылесосами Дайсън. * Той е лесен за инсталиране и поддръжка и може да се възстанови работата на вашия прахосмукачка до ниво, близко до нов начин. * За постигане на оптимални резултати се препоръчва да се замени шариковое колелото и щеточный валяк на всеки 6-12 месеца. * Ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви помогнем.Спецификация : Подмяна на комплект химикалка колела и ролкови четки за Дайсън V6 DC59 по-нови моторни глави и V7 по-стари моторни глави, за Дайсън № 966085-01 и № 967157-01 motorhead, които имат 4 издатина в приводном вала.Списък на пакетите : Роликовая четка * 1 Шаровое колело в събирането * 2.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория