• Ново
Керамично покритие Glidecoat RV (120 мл) - Керамично покритие-9H за джипове, самолети, автомобили и още много други - по-Добре, отколкото восък за ванове и издръжливи в сравне?

Керамично покритие Glidecoat RV (120 мл) - Керамично покритие-9H за джипове, самолети, автомобили и още много други - по-Добре,

Rating 
BGN 7.98

Сума
Налично за поръчка

? ЗАЩИТЕТЕ И ще ПОДОБРИ НОВ ГЕЛЕВЫЙ СЛОЙ Или БОЯ - Всичко ново ще има още по-нови!Старото ще бъде възстановено благодарение на нашата специална мрежа от нанокерамических частициВъзстановява и подобрява цвета, подобрява блясъка и увеличава твърдостта на повърхността, което удължава живота и дава по-голям блясък от обикновения пчелен восък. ? СУПЕРГИДРОФОБНЫЙ СЛОЙ ОТБЛЪСКВА прах, ВОДА, ПЕТНА и ДРУГИ - В комбинация от разработен в нашата лаборатория, и на миналата полеви тестове на керамични нанотехнологией съставки керамично покритие Glidecoat RV образуват непроницаема гидрофобный слой, който предпазва от мръсотия, вода, uv лъчи и други източници на корозия. ? МАКСИМАЛНА ЗАЩИТА за 18 МЕСЕЦА - След нанасяне на покритието, което получавате лесна защита и блясък в продължение на 18 месеца, без нужда от техническо обслужване, което ви дава повече време да се насладите на своята лодка и от време на повторно нанасяне на восък.Това решение с нанокерамическим покритие 9 H - това е вашият билет към по-дълга езда. ? Е МНОГО по-ЛЕСНО, от ВОСЪК с помощта на една бутилка от този керамично покритие обем 120 мл можете да покриете 144 кв. фута на микробуса два слоя.Продължителността на живота е 18 месеца почти без поддръжка.Мръсотия вытирается, водата не причинява корозия, на ултравиолетови лъчи са отблъснати и ще продлеваете срока на експлоатация на вашия микробуса с по-малко усилия от восък!. ? ОТ НАШИТЕ ЛАБОРАТОРИИ НА ПРИРОДАТА - Ние сме уморени от обичайните стар керамично покритие за автомобили.Това е достатъчно твърдо и блестящо.След няколко години на лабораторни изследвания, ние разработихме линия на керамични покрития Glidecoat за джипове, лодки, Автомобили и не само.Това е чисто и просто по-добре.Благодаря наука!. ? ЗАЩИТЕТЕ И ще ПОДОБРИ НОВ ГЕЛЕВЫЙ СЛОЙ Или БОЯ - Всичко ново ще има още по-нови!Старото ще бъде възстановено благодарение на нашата специална мрежа от нанокерамических частици.Възстановява и подобрява цвета, подобрява блясъка и увеличава твърдостта на повърхността, което удължава живота и дава по-голям блясък от обикновения пчелен восък. ? СУПЕРГИДРОФОБНЫЙ СЛОЙ ОТБЛЪСКВА прах, ВОДА, ПЕТНА и ДРУГИ - В комбинация от разработен в нашата лаборатория, и на миналата полеви тестове на керамични нанотехнологией съставки керамично покритие Glidecoat RV образуват непроницаема гидрофобный слой, който предпазва от мръсотия, вода, uv лъчи и други източници на корозия.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория