• Ново
NUOBESTY 120 бр домашното Ярки Цветни Канцеларски материали Награда на Ученически Сладки гумички за триене Приятна Новост Сувенири За Студенти Очарователен Подарък ча?

NUOBESTY 120 бр домашното Ярки Цветни Канцеларски материали Награда на Ученически Сладки гумички за триене Приятна Новост

Rating 
BGN 44.43

Сума
Налично за поръчка

Детски гумичка за моливи : Телескопични гумички за триене за моливи, 3 D Мини-Телескопични гумички за триене, Новост, гумички за триене, Подаръци за партита, Готини награди, Ученически пособия, детски гумичка за моливиСкъпа играчка-гума : тя има практични функции и добре премахва грешен ръкопис, написан с молив върху книгата.Детски гумички за триене на Св. Валентин : Това е мультяшные гумички за триене, изработени от висококачествени материали, които са едновременно и практични.Гумички за триене за деца на едро : изработена от безопасни материали, децата могат да ги използвате с увереност, и родителите могат да бъдат сигурни.Коледни гумички за триене за деца са Изработени от висококачествени материали, безопасни и надеждни, можете да ги използвате с доверие.Детски гумичка за моливи : Телескопични гумички за триене за моливи, 3 D Мини-Телескопични гумички за триене, Новост, гумички за триене, Подаръци за партита, Готини награди, Ученически пособия, детски гумичка за моливи.Скъпа играчка-гума : тя има практични функции и добре премахва грешен ръкопис, написан с молив върху книгата.Детски гумички за триене на Св. Валентин : Това е мультяшные гумички за триене, изработени от висококачествени материали, които са едновременно и практични.Гумички за триене за деца на едро : изработена от безопасни материали, децата могат да ги използвате с увереност, и родителите могат да бъдат сигурни.Коледни гумички за триене за деца са Изработени от висококачествени материали, безопасни и надеждни, можете да ги използвате с доверие.Пратката включва 120 x ластиков Характеристики - Тези гумички за триене във формата на телескопа са удобни переноске, имат малко тегло и са удобни за използване и переноске за деца. - Цвят : разноцветни гумички за триене за моливи - Материал : ученически пособия TPR - Използване на висококачествени материали, дълъг живот за вас, не е лесно да се повреди и да се деформира канцеларски материали за телескопа. - Този продукт изящно обработен и е здрава, и повечето хора харесват 3d мини-гумички за триене. - Тези гумички за триене имат по-ярък цвят и може много да се привличат децата, като ги кара да обичат да пишат и да се изготвят очарователни студентски канцеларски материали. - Размер : около 4,00 X2,80 X1,00 см /1,57 X1,10 X0 градиентных ластиков.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория