• Ново
Инфрачервен Термометър - пистолет за измерване на температурата на -58 ° F ~ 1472 ° F, Цифров Лазерен Термометър MESTEK с термопарным сензор тип K за Готвене, Пещи за пици, Ин?

Инфрачервен Термометър - пистолет за измерване на температурата на -58 ° F ~ 1472 ° F, Цифров Лазерен Термометър MESTEK с

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Домакински уреди (хладилник, аквариум, климатик)Начин на приготвяне на храна (температурата на фурната за пица, супа, печени ястия, печене, приготвяне на шоколад и т.Професионално обслужване (трансформатори, двигатели, помпи, панел, ключове, компресори, въздуховоди, паропроводы, електронни компоненти, клапани).БАРБЕКЮ на открито (температурата на повърхността и нехранителни продукти).Вентилационни отвори и външна и вътрешна температура, влажност и точката на оросяване (влажност на въздуха в помещението за съхранение на вино / на храни, температурата и влажността в детската стая, контрол на температурата на хладилника).Температурата на течността (басейн и вана, висока температура или низкотемпературная течност) * сензор.Играчка за домашен любимец.Кацане (температура и влажност на почвата, точка на оросяване).Изделия (печки, метална конструкция, ковач, топене джанти, мусоросжигательные заводи, обжиговые печки и т. В отдалечени места, за ремонт и поддръжка.Асистент "направи си сам" (производство на вино, свещи, бонбони . ✅【Най-ДОБРАТА прецизност И по-бързо】 -Бесконтактное лазерно измерване и лице за контакти измерване на K-сензор с 13 точки лазерно насочване и регулируема излучательной способност (0,1-1,0) за по-точно измерване.Френски датчик за температура HTU20 и лазерна глава, използвани за едновременно показване на околната температура / влажност, точка на оросяване, температурата на разваляне, температурата на повърхността и вътрешната температура на обекта. ✅【ВИСОКА пистолет-термометър】 Цветен дисплей VA с висока разделителна способност и фоновото осветление на дисплея за работа при слаба светлина или при пълна липса на осветление, включете устройството (℃ /℉), данните MAX / HOLD, индикация за ниско ниво на зареждане на батерията, за да имате случайно не е приключила, сок, както и функция за автоматично изключване след 25 секунди, за да се удължи живота на батерията (батерии в комплекта) време за реакция : Точност : . ±6℉/3 ℃ При -58℉~32℉(-50℃~0℃). ±(1,5% показания + 4℉)/ ± (1,5% показания + 2 ℃) В 32℉~1472℉(0℃~800℃).Температура на околната среда : . ±2℉/1,0℃ При 32℉~113℉(0℃~45℃).5℃ В 14℉~32℉,113℉~140℉(-10℃~0℃,45℃~60℃).Влажност на околната среда : . Относителната влажност на въздуха ±4,0%(20%~80%). Относителната влажност на въздуха ±5,0%(0%~20%,80%~100% ).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория