• Ново
ULTNICE Прозрачна Кутия за Обувки 4 бр. Кутия За съхранение на обувки Пластмасов Штабелируемый Органайзер За Обувки Кутия За Съхранение на Обувки Rack Контейнери, Кутии ?

ULTNICE Прозрачна Кутия за Обувки 4 бр. Кутия За съхранение на обувки Пластмасов Штабелируемый Органайзер За Обувки Кутия

Rating 
BGN 32.41

Сума
Налично за поръчка

Изработен от висококачествена и устойчива пластмаса, дебели и издръжливШтабелируемый дизайн, подходящ за настаняване под леглото, в гардероба за съхранение на неща или където и да се намирате.Цветова комбинация е просто и красиво, идеално сочетающееся със стил домашна украса.Тези кутии ще ви помогне лесно да намерите своя обувки и ще спестите време.Дръжте си обувки, чисти и в такава форма, че ще я организиран вид.Изработен от висококачествена и устойчива пластмаса, дебели и издръжлив.Штабелируемый дизайн, подходящ за настаняване под леглото, в гардероба за съхранение на неща или където и да се намирате.Цветова комбинация е просто и красиво, идеално сочетающееся със стил домашна украса.Тези кутии ще ви помогне лесно да намерите своя обувки и ще спестите време.Дръжте си обувки, чисти и в такава форма, че ще я организиран вид.Описание 4шт Кутия за съхранение на обувки Пластмасов штабелируемый Органайзер за обувки Кутия за съхранение на обувки Rack Контейнери, Кутии за домашна кухня, черен, бял, Особености - Материал : пластмаса.- Цвят : Черно-бял.Пратката включва 4 бр. държачи за съхранение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория