• Ново
DHTDVD Кухненско кофата за боклук, Тип мида на високи крака, Високо кофа за Боклук, котешката Кофа за съхранение на отпадъци, Баня, Тоалетна стая (Цвят: D, размер: 1)

DHTDVD Кухненско кофата за боклук, Тип мида на високи крака, Високо кофа за Боклук, котешката Кофа за съхранение

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

натискане на клавишите, лесно за използванеДизайн с панти капак ви позволява лесно отваряне на капака, без да докосвате отломки и мусорным опаковките, за да блокира домакински боклук.С ширина от само 19,6 см, можете да го поставите в малко неиспользуемом закрито, за пълноценно използване на пространството.Сфера на приложение : тоалетни, бани, хотели, ресторанти и други места.Увеличете статив, не трябва да се наведе по-удобно да се изхвърли в кошчето. натискането на клавишите лесно.Дизайн с панти капак ви позволява лесно отваряне на капака, без да докосвате отломки и мусорным опаковките, за да блокира домакински боклук.С ширина от само 19,6 см, можете да го поставите в малко неиспользуемом закрито, за пълноценно използване на пространството.Сфера на приложение : тоалетни, бани, хотели, ресторанти и други места.Увеличете статив, не трябва да се наведе по-удобно да се изхвърли в кошчето. натискането на клавишите лесно.Дизайн с панти капак ви позволява лесно отваряне на капака, без да докосвате отломки и мусорным опаковките, за да блокира домакински боклук.С ширина от само 19,6 см, можете да го поставите в малко неиспользуемом закрито, за пълноценно използване на пространството.Сфера на приложение : тоалетни, бани, хотели, ресторанти и други места.Увеличете статив, не трябва да се наведе по-удобно да се изхвърли в кошчето.Спецификация : Име : Висок кофата БакМатериал : Пластмаса капацитет : 15 литра Размер : 332 * 196 * 485 Мм Цвят : както е показано в комплекта са включени : 1 * Висока кошче за отпадъци : 1. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см (0,4-1,18 инча) от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Кошче за отпадъци с Подвижна Вътрешна кофа.

Всичко за продукта

Name:
Tall Trash Can
Material:
PP
Capacity:
15L
Size:
332 * 196 * 485 mm
Color:
as shown
Packing included:
1 * Tall Trash Can:
Note:
1. Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand.:
Waste Basket with Removable Inner Bucket :

Подобни продукти в категория