• Ново
Варел за мляко WSHA, Запечатан Резервоар, Туба за Масло, Чай, Ориз, Превозното Кофа с Херметически капак, за Ресторанти, Домове, кухни, 30 л (32x52 см)

Варел за мляко WSHA, Запечатан Резервоар, Туба за Масло, Чай, Ориз, Превозното Кофа с Херметически капак, за Ресторанти,

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

[ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] - най-Доброто доильное кофа с капак за съхранение на масло, разтопено масло, мляко, вино и т Независимо от това, дали нашето кофа за мляко от неръждаема стомана за домашна или бизнес употреба, то ще бъде за вас идеален вариант.Това ще бъде добре се комбинира с вашия дневен режим на доене. [МАТЕРИАЛ на ПРЕМИУМ]- Изработена от неръждаема стомана 304 с гладка огледално полирани, нашата банка за мляко от неръждаема стомана не податливи на корозия, не оставя вдлъбнатини и готов за употреба при всякакви условия в продължение на дълго време. [ЗАПЕЧАТАНИ КУТИЯТА С изкривени] - Запечатани на кутията с една ивица от хранително-силикон за плътно се определя две снимки, така че не е нужно да се притеснявате за разливе мляко или масло, дори ако кофа на главата. [НЕЗАВИСИМА и подвижна КОНСТРУКЦИЯ] - БЕЗ заваряване, това е напълно независима свалящ се капак.Това е много удобно за разглобяване и почистване. [ЛЕСНО се пренася] - Нашето млечно ведерко от неръждаема стомана, с една горната дръжка и два странични дръжки, плътно произведени ръчно, лесно се прехвърля от място на място и лесно се изсипва млякото.Тръбна горна дръжка за вградени в капака, за да се гарантира висока здравина. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] - най-Доброто доильное кофа с капак за съхранение на масло, разтопено масло, мляко, вино и т. Независимо от това, дали нашето кофа за мляко от неръждаема стомана за домашна или бизнес употреба, то ще бъде за вас идеален вариант.Това ще бъде добре се комбинира с вашия дневен режим на доене. [МАТЕРИАЛ на ПРЕМИУМ]- Изработена от неръждаема стомана 304 с гладка огледално полирани, нашата банка за мляко от неръждаема стомана не податливи на корозия, не оставя вдлъбнатини и готов за употреба при всякакви условия в продължение на дълго време. [ЗАПЕЧАТАНИ КУТИЯТА С изкривени] - Запечатани на кутията с една ивица от хранително-силикон за плътно се определя две снимки, така че не е нужно да се притеснявате за разливе мляко или масло, дори ако кофа на главата. [НЕЗАВИСИМА и подвижна КОНСТРУКЦИЯ] - БЕЗ заваряване, това е напълно независима свалящ се капак.Това е много удобно за разглобяване и почистване. [ЛЕСНО се пренася] - Нашето млечно ведерко от неръждаема стомана, с една горната дръжка и два странични дръжки, плътно произведени ръчно, лесно се прехвърля от място на място и лесно се изсипва млякото.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория