• Ново
Външен твърд диск AMONIDA, Твърд диск с USB 3.0 интерфейс USB 3.0 5 Gbit/s, 2,5-инчов Надеждна съвместимост с телевизор (1 TB)

Външен твърд диск AMONIDA, Твърд диск с USB 3.0 интерфейс USB 3.0 5 Gbit/s, 2,5-инчов Надеждна съвместимост с телевизор (1 TB)

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Съвместимост със система за : Преносим външен твърд диск съвместим с Win7, Win8, Win10, Vista, XP, OS X 8Алуминий : Външен твърд диск с USB 3.0 е оборудван с алуминиев панел, в съчетание с процеса на окисляване пясъкоструйни обработка, които предпазват от изпотяване и пръстови отпечатъци.Лек и портативен : ултра тънък външен твърд диск компактен, малък и портативен, той може да бъде поставен в чанта. 5 Gbit/s : 2,5-инчов външен твърд диск идва по стандарт с интерфейс USB 3.0 със скорост на трансфер до 5 Gbit/s, висока скорост на пренос на данни и обратна съвместимост с USB 2. Щепсела и да играе : външен твърд диск, щепсела и да играе, драйвер не е необходим, и той поддържа връзка с обикновените устройства, като компютри, телевизори и мобилни телефони.Съвместимост със система за : Преносим външен твърд диск съвместим с Win7, Win8, Win10, Vista, XP, OS X 8.Алуминий : Външен твърд диск с USB 3.0 е оборудван с алуминиев панел, в съчетание с процеса на окисляване пясъкоструйни обработка, които предпазват от изпотяване и пръстови отпечатъци.Лек и портативен : ултра тънък външен твърд диск компактен, малък и портативен, той може да бъде поставен в чанта. 5 Gbit/s : 2,5-инчов външен твърд диск идва по стандарт с интерфейс USB 3.0 със скорост на трансфер до 5 Gbit/s, високоскоростна предаването и обратна съвместимост с USB 2. Щепсела и да играе : външен твърд диск, свързан към мрежата, plug and play, драйвер не е необходим, и поддържа връзка с обикновените устройства, като компютри, телевизори и мобилни телефони. 1,5 Gbit/s : 2,5-инчов външен твърд диск идва по стандарт с интерфейс USB 3.0 със скорост на трансфер до 5 Gbit / s, високоскоростна предаването и обратно съвместим с USB 2. Съвместимост със система за : Преносим външен твърд диск съвместим с Win7, за Win8, за Win10 , за Vista, за XP, OS X 8. Щепсела и да играе : външен твърд диск, щепсела и да играе, драйвер не е необходим, и той поддържа връзка с обикновените устройства, като компютри, телевизори и мобилни телефони. Лек и портативен : ултра тънък външен твърд диск компактен, малък и портативен, той може да бъде поставен в чанта. Алуминий : Външен твърд диск с USB 3.0 е оборудван с алуминиев панел, в съчетание с процеса на окисляване пясъкоструйни обработка, които предпазват от изпотяване и пръстови отпечатъци.

Всичко за продукта

Item Type:
2.5in External Hard Drive
Material:
Aluminum, PCB
Interface:
USB 3.0
Transfer Rate:
5Gbps
Color:
Blue
Support System:
For Win7, for Win8, for Win10, for Vista, for XP, for OS X 8.6 and Above
How to Use:
plug and play:
Package List:
1 x Hard Drive:
1 x Data Cable:
1 x Storage Bag:
1 x User Manual:

Подобни продукти в категория