• Ново
Молив случай за училище, молив случай за писалки с Голям Капацитет, Сладък Калъф за моливи, Чанта за моливи за момичета, Специален джоб за химикалки, Естетически, Уч?

Молив случай за училище, молив случай за писалки с Голям Капацитет, Сладък Калъф за моливи, Чанта за моливи за момичета,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Голям капацитет】 Този молив случай има размери 22 * 11,5 * 4 см (857 в) и има голямо място за съхранение на 60 моливи и други малки предмети.Той е с капацитет 20-сантиметровую линия и идеални за съхранение на лични вещи и офис консумативи. 【Високо качество】 молив случай голям капацитет е изработен от висококачествен холщового материал, с красив външен изглед, водоустойчив, моющийся, подходящ за носене и издръжлив.Той също идва с 2 висококачествени ципове, които лесно се отварят и затварят.Цип гладки и не зацепляются, което улеснява переноску. 【Многофункционален】 Този сладък калъф за моливи - мултифункционална чанта с две големи отделения, това не е само молив случай, но и чанта за съхранение, пътна чанта, чанта за аксесоари, чанта за инструменти, чанти за мобилен телефон и т., Тя отговаря на всички от вашите основни ежедневни нужди. 【Лесно да носите със себе си】 Отстрани има малка допълнителна дръжка, панти, които можете да окачите на раница.Прави калъф за дръжки удобни за носене.Той лесно се побира във всяка чанта и лесно да го извадят. 【Идеален подарък】 Эстетичную чанта за моливи може да даде на съученици, приятели и деца.Учителите могат да го дарят на студентите като подарък за бала или наградата, и това е чудесен подарък за всички, които се нуждаят от подреждане на химикалки, моливи, четки за грим или други предмети, които трябва да се сортира и съхранява. 【Голям капацитет】 Този молив случай има размери 22 * 11,5 * 4 см (8.57 в) и има голямо място за съхранение на 60 моливи и други малки предмети.Той е с капацитет 20-сантиметровую линия и идеални за съхранение на лични вещи и офис консумативи. 【Високо качество】 молив случай голям капацитет е изработен от висококачествен холщового материал, с красив външен изглед, водоустойчив, моющийся, подходящ за носене и издръжлив.Той също идва с 2 висококачествени ципове, които лесно се отварят и затварят.Цип гладки и не зацепляются, което улеснява переноску. 【Многофункционален】 Този сладък калъф за моливи - мултифункционална чанта с две големи отделения, това не е само молив случай, но и чанта за съхранение, пътна чанта, чанта за аксесоари, чанта за инструменти, чанти за мобилен телефон и т., Тя отговаря на всички от вашите основни ежедневни нужди. 【Лесно да носите със себе си】 Отстрани има малка допълнителна дръжка, панти, които можете да окачите на раница.Прави калъф за дръжки удобни за носене.Той лесно се побира във всяка чанта и лесно да го извадят. 【Идеален подарък】 Эстетичную чанта за моливи може да даде на съученици, приятели и деца.Учителите могат да го дарят на студентите като подарък за бала или наградата, и това е чудесен подарък за всички, които се нуждаят от подреждане на химикалки, моливи, четки за грим или други предмети, които трябва да се сортира и съхранява.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория