• Ново
ZZHXSM 4шт Мини-Преса за Художествена Рязане под формата на Облак Студентски Стоки за Бродерия Син Разтегателен Универсален Нож За Рязане на Хартия бръснарско Ножче З

ZZHXSM 4шт Мини-Преса за Художествена Рязане под формата на Облак Студентски Стоки за Бродерия Син Разтегателен Универсален

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Продуктът е произведен от висококачествена неръждаема стомана, ABS + 2 CR13, която е твърда и дълготрайна, я не лесно да се съборят и да навредиОбщото тегло на продукта малък, им е лесно да се ползват, го лесен за пренасяне.Предната част на продукта се извършва в формата на гнездото за карта с памет, и когато се използва само трябва да се прокара нож от гнездото за карта с памет, за да го регистрира.Продуктът е снабдена с дупка за окачване, което може да се използва за захващане на различни желаните места.Продуктът е подходящ за разрязване на пликове, експрес-опаковки, найлонови торбички и т., и има широка гама от приложения.Спецификация : Опаковка : 4 бр Материал : Висококачествен ABS + 2 CR13 неръждаема стомана Тегло : приблизително 12 g/ бр Размер : както е показано на фигура Цвят : син Предимства : 1. Висококачествена комбинация на материали от ABS + 2 CR13 неръждаема стомана, твърда и устойчива. Ниско тегло и лесна за осъществяване. Предната част е изпълнена под формата на слот за карти с памет, и вие трябва само да прокара острието към слоту за карти с памет, за да го регистрира при използване. Дизайн с отвори за окачване, могат да бъдат назначени в различни необходимите места. Подходящ за разрязване на пликове и експресна пакети в широк диапазон от приложения. Размер се измерва ръчно и са възможни грешки. Заради проблеми с осветлението и ъгъла на стрелба може да се наблюдава известна разлика в цвета, моля, обърнете се към самия продукт. Острието изделия сравнително остро, моля, използвайте с повишено внимание. Моля, не позволявайте на децата да го използвате, за да се избегне опасност.

Всичко за продукта

Packing:
4 pcs
Material:
High quality ABS+2CR13 stainless steel
Weight:
Approximately 12g/pcs
Size:
as shown in the figure
Color:
Blue
Merit:
1. High-quality ABS+2CR13 stainless steel material combination, hard and durable.:
2. Light weight and easy to carry.:
3. The front end adopts the card slot design, and you only need to push the blade to the card slot to fix it when using.:
4. Hanging hole design, can be hung in different required places.:
5. Suitable for cutting envelopes and express bags, with a wide range of applications.:
ps:
1. The size is manually measured, and there may be errors.:
2. Due to lighting and shooting angle problems, there may be certain color difference, please refer to the actual product.:
3. The product blade is relatively sharp, please use with caution.:
4. Please do not allow children to use it to avoid danger. :

Подобни продукти в категория