• Ново
3 БР. Стенен анкерни болтове за Эспандера, Стойки за тренировки на стената, щипка за Колан за Эспандеров, Тежки Анкеры за тренировки, Домашен фитнес, Силови трениров?

3 БР. Стенен анкерни болтове за Эспандера, Стойки за тренировки на стената, щипка за Колан за Эспандеров, Тежки Анкеры за

Rating 
BGN 15.33

Сума
Налично за поръчка

★ 【Качествен материал 】 Тренировъчен котва изработен е от желязо и е покрит със защитно фолио за предотвратяване на ръжда и корозияНе отнема твърде много места и е подходящ за домашна фитнес зала. ★ 【Отлична устойчивост на износване и стабилност на】 Тренировъчен хонорар е с висока носеща способност, и можете да го носите навсякъде на закрито или на улицата с помощта на тази солидна точки за закрепване, в която много лесно и бързо да се облича эспандер или извадете го.При използване на това предотвратява подхлъзване дъвка съпротива. ★ 【Безопасен дизайн】Конструкция с J-образен отвор ефективно предотвратява выскальзывание эспандера, за улесняване на безопасното и бързо превключване между различните режими на фитнес. ★ 【 Силна носеща сила】 анкерни болтове за каучук, произведен от желязо и е покрит със защитно фолио за предотвратяване на ръжда и корозия.По този начин, той може да издържат на максималната теглителна сила до 300 паунда и надеждно улавяне на различни спортни колани за захващане. ★ 【 Широко приложение】 Подходящ за аксесоари за фитнес зала, эспандеров, колани за утяжеления на тялото, силови тренировки, йога, дом, фитнес зала, физиотерапевтични упражнения и бандажей със затворен контур. идеален за домашен фитнес зала, търговски, спортни зали. ★ 【Качествен материал 】 Тренировъчен котва изработен е от желязо и е покрит със защитно фолио за предотвратяване на ръжда и корозия.Не отнема твърде много места и е подходящ за домашна фитнес зала. ★ 【Отлична устойчивост на износване и стабилност на】 Тренировъчен хонорар е с висока носеща способност, и можете да го носите навсякъде на закрито или на улицата с помощта на тази солидна точки за закрепване, в която много лесно и бързо да се облича эспандер или извадете го.При използване на това предотвратява подхлъзване дъвка съпротива. ★ 【Безопасен дизайн】Конструкция с J-образен отвор ефективно предотвратява выскальзывание эспандера, за улесняване на безопасното и бързо превключване между различните режими на фитнес. ★ 【 Силна носеща сила】 анкерни болтове за каучук, произведен от желязо и е покрит със защитно фолио за предотвратяване на ръжда и корозия.По този начин, той може да издържат на максималната теглителна сила до 300 паунда и надеждно улавяне на различни спортни колани за захващане.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория