• Ново
YARNOW 12 бр., Празнична Храна, Зеленчукови хранителни Стоки, за Веревочного Бельо, Чесън, За отглеждане на растения, За Покупки, Органични Чанти за малки Неща, За органи?

YARNOW 12 бр., Празнична Храна, Зеленчукови хранителни Стоки, за Веревочного Бельо, Чесън, За отглеждане на растения, За

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

чул За МНОГОКРАТНА употреба муслиновые торбички за Многократна употреба, недеформируемые, те няма да нанесе вреда на опазване на околната среда на нашата земя.ТОРБИ от зебло с завязками - СЪХРАНЕНИЕ на КАРТОФИ : торбата от зебло : Изработен е от материал торбата от зебло, за дълго време, дишаща, проницаемый, определено спомага за растежа на растенията. МНОЖЕСТВО чанта за ПРОДУКТА - торбата от зебло : изработен е от материал торбата от зебло, за дълго време, дишаща, проницаемый, определено спомага за растежа на растенията. ТОРБИЧКИ за МНОГОКРАТНА употреба за зеленчуци с завязками - лесно сгъване за съхранение на малкия им размер, когато ти не трябва да ги използвате, ще ви осигури по-голямо удобство.СЪХРАНЯВАНЕ на ЗЕЛЕНЧУЦИ - Подаръчен пакет от зебло с приложените шнурком от въжета за затваряне за лесно преместване.В комплекта са включени 12 торби от зебло Функции - Лесно сгъване за съхранение торби с малки размери, когато ти не трябва да ги използвате, ще ви предоставят голямо удобство при съхранение на картофи. - материал чул : Произведени от материал от зебло, трайни, дишащи, пропускливи, определено допринася за растежа на растенията чул с завязками. -Цвят : каки домашни пакети за зеленчуци - за Многократна употреба, недеформируемые, те няма да нанесе вреда на опазване на околната среда на нашата земя.Това е много многократна употреба пакет за зеленчуци.86 X0 чувал за картофи. - Размер на опаковката и дължина на въжето са достатъчни, за да може да се използва пакет за плодове в най-различни цели и случаи. -Материал : Чул от зебло за съхранение на плодове и зеленчуци - Широко приложение : материал сигурни и надеждни, подходящи за съхранение на картофи, лук и други зеленчуци.Това също се състезава в торби, когато сте на път заедно с приятелите и семейството си в торби от картофи.Описание на продукта Чанта за зеленчуци на съвсем малък, които лесно се сгъва и лесно да се съхранява в ръчния багаж, така че можете лесно да ги вземе със себе си в магазин за хранителни стоки. многофункционална чанта от съвсем малък Е лесна за оформяне чанта. множество чанта за продукти, може да се пере в машина и тя не даде твърде голямо свиване след измиване.празнична торба от зебло за зеленчуци Нашите торби от зебло са лесни за използване и удобен шнур не ще даде на стоки се разпадне, което е много удобно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория