• Ново
Кръгла Простор за чорапи Fdit, Кръгла Закачалка за дрехи, Практично Подвешивание, Възможност за завъртане на 360 градуса, Висока Зажимная способност, богат на функции ?

Кръгла Простор за чорапи Fdit, Кръгла Закачалка за дрехи, Практично Подвешивание, Възможност за завъртане на 360 градуса,

Rating 
BGN 8.21

Сума
Налично за поръчка

Пластмасов материал : Нашата закачалка за сушене е изработена от пластмаса, която е безопасна и здраваПластмасови скоби осигуряват сверхпрочный скоба, което предотвратява сдувание дрехи.Широко приложение : Пластмасова кръгла простор за чорапи е идеално за хотели, закачено на закрито и на открито, бани, веранди, пералня, къмпинг и още много други!. Възможност за завъртане на 360 градуса : Кръгла сушилня за чорапи с удобна врата, която може да се завърта на 360 градуса, може да се върти под всякакъв ъгъл, което позволява лесно да изсъхне бельо от всички страни.Сушене на малки предмети бельо : Кръгла закачалка за дрехи с клипове чудесно за сушене на малки предмети бельо, като чорапи, бельо, кърпи за ръце, шалове и т. С клипове : Улавяне на силна, напрежението е голямо, както и улавянето на стабилен и не пада. Сушене на малки предмети бельо : Кръгла закачалка за дрехи с клипове чудесно за сушене на малки предмети бельо, като чорапи, бельо, кърпи за ръце, шалове и т. Широко приложение : Пластмасова кръгла простор за чорапи е идеално за хотели, закачено на закрито и на открито, бани, веранди, пералня, къмпинг и още много други!3. Пластмасов материал : Нашата сушене на закачалка, изработена от пластмаса, която е безопасна и здрава.Пластмасови скоби осигуряват сверхпрочный скоба, което предотвратява сдувание дрехи. Възможност за завъртане на 360 градуса : кръгла сушилня за чорапи с удобна врата с възможност за завъртане на 360 градуса може да се върти под всякакъв ъгъл, което позволява лесно да изсъхне бельо от всички страни. С клип : дръжката е здрава, напрежението е голямо, както и улавянето на стабилен и не пада.Параметри : Тип на продукта : Многофункционална закачалка за Одеждыматериал изделия : Пластиквес : прибл. 325 г / 11,5 унция. Съдържание на пакета : 1 х Многофункционална закачалка за дрехи.

Всичко за продукта

Item Type:
Multipurpose Clothes Hanger
Product Material:
Plastic
Weight:
Approx. 325g / 11.5oz
Package List:
1 x Multipurpose Clothes Hanger:

Подобни продукти в категория