• Ново
Титуляр лъжици във формата на лебед, Кухненски Кафе консумативи от Неръждаема Стомана Две Форми, Поставки за вилици и лъжици, Държач за Производството на съдове за

Титуляр лъжици във формата на лебед, Кухненски Кафе консумативи от Неръждаема Стомана Две Форми, Поставки за вилици

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Държач за чинии Swan】- Стелажи за съхранение на съдове swan малък и изискан, подходящ за всички видове съхранение на съдове, сребро, подходящи за различни комбинации, че е най-добрият избор за декорация на дома 【Материал от неръждаема стомана】 е Изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, за защита на здравето на вас и вашето семейство.Благодарение на технологията огледално полиране той е едновременно красив и траен.Може да се използва за съхранение на вилици / лъжици и декорация на дома. 【Дизайн във формата на крило】рамка Дизайн във формата на сърце прилича на лебед, расправляющего собствени крила, които се използват за съхранение на прибори за хранене, такива като вилици за плодове, десертни лъжици и т. добре Обмислен дизайн, които се използват за съхранение на плодове вилици, десертни лъжици и други прибори за хранене, много практичен и стилен. 【Широко приложение】 Бизнес подаръци, празнични подаръци, подаръци за нов дом, на партито по повод рожден ден, сватби, панаири, церемонията по откриването, вечери на свещи и т. 【Услуги】 В комплекта са включени само 1 поставка за прибори swan, с изключение на вилици и лъжици, показани на снимката.Ние предлагаме доживотна защита за всички наши клиенти.Ако имате някакво оплакване, ние ви гарантираме, че ще ви предоставим това е за цял живот.Описание : Този продукт е малък и изискан, подходящ за съхранение на разнообразна посуда, модерен и сладък, е най-добрият избор за декорация на дома.Използвайте висококачествени нержавеющую стомана 304, предотвращающую появата на ръжда, предпазва хигиена и здравето на вас и вашето семейство.Красив външен вид може да стане разумен избор за получаване на гости.Широко приложение, може да служи и като аксесоар за дома, така и за подарък на приятел.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : неръждаема стомана Цвят : сребърен Процеса на полиране : огледално полиране Характеристики : форма на сърце, във формата на крило (по желание) Област на приложение : промоция, бизнес подаръци, празници, нов дом, рожден ден, сватба, на панаир, на церемонията по откриването. 150 * 80 * 86 мм / 5.39 Дюймвес на опаковката : прибл. 230 г ~ 242 г Помещение включва : 1 х стойка за лъжици Забележка : 1. Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителния продукт може леко да се различават от горните изображения.

Всичко за продукта

Condition:
100%Brand New
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Polishing Process:
Mirror polished
Specifications:
Heart-shaped, Wing-shaped (optional)
Application scope:
Advertising promotion, business gifts, holidays, housewarming, birthday, wedding, fair, opening ceremony.
Size:
approx. 150 * 80 * 86mm / 5.91 * 3.15 * 3.39inch
Package Weight:
approx. 230g~242g
Package Included:
1 x Spoon Holder :
Note:
 
1. As different computers display colors differently, the color of the actual item may vary slightly from the above images. :
2. Please allow 1-3CM differs due to manual measurement. :

Подобни продукти в категория